Uutiset > Yleinen > Ohjeistus asteittaiseen lähiharjoitteluun palaamiseen ajalle 14.-31.5.

Ohjeistus asteittaiseen lähiharjoitteluun palaamiseen ajalle 14.-31.5.

Valtioneuvosto antoi 4.5. linjauksia, joiden rajoissa urheiluseurojen on mahdollista aloittaa pienryhmäharjoittelu ulkotiloissa. Koronavirus epidemia ei ole ohi ja rajoituksia on noudatettava tarkasti, jotta asteittainen purku onnistuu turvallisesti.

 

Suomen Cheerleadingliiton päivitetty ohjeistus jäsenseuroille käy tässä dokumentissa läpi ne reunaehdot, joiden puitteissa toimintaa on mahdollista, seurojen niin itse päättäessä, käynnistää. Linjauksia annetaan tässä vaiheessa 14.-31.5. väliselle ajalle.

 

1.6. alkavalle ajanjaksolle odotetaan vielä kaikkea urheilutoimintaa koskevia yksityiskohtaisempia linjauksia, joita Olympiakomitea yhteistyössä viranomaisten kanssa tällä hetkellä valmistelee. Jäsenistöä tiedotetaan päivitetyistä linjauksista heti kun nämä lisätiedot ovat saatavilla.