Uutiset > Yleinen > SCL tiedottaa: hallituksen kokoukset 14/2020 ja 15/2020

SCL tiedottaa: hallituksen kokoukset 14/2020 ja 15/2020

Suomen Cheerleadingliiton hallitus kokoontui vuoden 14. kokoukseensa keskiviikkona 10.6. Kokouksessa valmisteltiin kevätkokousasioita ja hyväksyttiin kaksi uutta jäsenseuraa, Celestial Stars Cheer team Heinolasta ja Naantalin voimistelijat ry. Naantalista. Lisäksi hallitus valtuutti puheenjohtaja Riikka Taivassalon edustamaan Suomen Cheerleadingliittoa Olympiakomitean kevätkokouksessa 17. kesäkuuta.


Suomen Cheerleadingliiton hallitus kokoontui jälleen kevätkokousviikonlopun jälkeen ja vuoden 15. kokous pidettiin maanantaina 15.6. Kokouksessa keskusteltiin syksyn kilpailutoiminnasta ja otettiin tiedoksi Asikkalan voimistelijoiden eroilmoitus. Seuran toiminta on siirtynyt LCS Panthersin alaisuuteen.

Valtioneuvosto julkaisi omat suosituksensa 17.6. liittyen yli 500 henkilön tilaisuuksiin sisä- ja ulkotiloissa. Suosituksen mukaan, mikäli epidemiatilanne kehittyy edelleen ilman merkittäviä epäsuotuisia poikkeamia, yli 500 henkilön yleisötilaisuudet voidaan sallia sisä- ja ulkotiloissa 1.8.2020 alkaen noudattaen THL:n ja OKM:n ohjeita turvallisuuden varmistamiseksi. Aluehallintoviranomaiset tekevät päätökset harkintaansa perustuen heinäkuun aikana, kuitenkin kuukaudeksi kerrallaan. Näin ollen SCL jatkaa syksyn kilpailukalenterin työstämistä yhdessä kilpailuja järjestävien seurojen kanssa. Jäsenistöä tiedotetaan syksyn kilpailutoiminnasta kesäkuun loppuun mennessä.

Samaan aikaan SCL valmistelee jo kevään 2021 kilpailukalenteria. Hallitus päätti, että kevään 2021 kilpailuja tarjotaan ensisijaisesti niille seuroille järjestettäväksi, joilta kilpailut ovat vuonna 2020 koronavirusepidemian vuoksi peruuntuneet. Niiden kevään 2021 kilpailuiden osalta, joille ei mainitusta joukosta löydy järjestäjää, avataan heinä-elokuussa haku, joka toteutetaan vielä voimassa olevaa kilpailujärjestämisen kriteeristöä käyttäen.

Kilpailujärjestäjien valintakriteerit uusitaan syksyllä kilpailukauden 2021-2022 hakuun mennessä. Kauden 2021-2022 kilpailut tulevat seurojen haettavaksi syyskuussa 2020.

Lisätietoja: SCL hallituksen puheenjohtaja Riikka Taivassalo, riikka.taivassalo@scl.fi