Uutiset > Yleinen > Syksyn tapahtumakalenteri julkaistu

Syksyn tapahtumakalenteri julkaistu

Syksyn tapahtumakalenteri luettavissa tästä. Syksy on aktiivista valmentajakoulutusaikaa ja osaamista kehitetään uusien verkkokoulutusten kautta ja verkostoituen. Liitto tukee jäsenseuroja valmentajakoulutusmaksuissa.

VALMENTAJAKOULUTUKSET

Koulutuksiin ilmoittautuminen aukeaa Suomisportissa 24.6. klo 16.00 ja sulkeutuu n. kolme viikkoa ennen tapahtumaa. Lisäksi syksylle tarjolla on muutamia aikoja seurojen ostokoulutuksille.

Seuroja tuetaan valmentajakoulutusmaksuissa syksyllä poikkeusolojen aiheuttamien tappioiden vuoksi.

Syksyn koulutusten tuetut hinnat (voimassa syksyllä 2020):

CKK

Yhteisöllistävä verkosto CKK eli Cheerkeskiviikkoklubi kerää seurat yhteen myös syksylllä. Päivämäärät ja aiheet julkaistu.

AIKUISTEN MAAJOUKKUEIDEN (MM) VALINNAT

Vuoden 2021 MM-kilpailuihin osallistuvat aikuisten maajoukkueet (cheerleading naiset ja – seka sekä cheertanssi) valitaan elokuussa 2020. Koronaviruksen aiheuttamien muutosten takia valintaa ei tehdä karsintatilaisuudessa vaan joukkueet valitaan videokarsinnalla. Jokaisen maajoukkueen hakuohjeet julkaistaan liiton nettisivuilla kesäkuun aikana. Asiasta tiedotetaan myös liiton some-kanavissa.

SEUROILLE OSAAMISTA ERITYISRYHMIEN CHEERLEADING-TOIMINTAAN

”Suomen Cheerleadingliitto koordinoi kaksivuotista Euroopan Unionin rahoittamaa ”Inclusive Cheerleading” -hanketta, jonka tarkoituksena on lisätä tietoisuutta erityisen tuen tarpeessa olevien cheerleading-toiminnasta Suomessa ja Euroopassa. Voit lukea hankkeesta lisää täältä: http://activecheer.fi/inclusive-cheerleading/

Hankkeeseen liittyen syyskokousviikonloppuna 24.-25.10. järjestetään Helsingissä seminaari seurajohdolle, jossa aiheena on erityisen tuen tarpeessa olevien ryhmien aloittaminen cheerleadingissä. Lisäksi viikonloppuna järjestetään valmentajille suunnattu englanninkielinen workshop erityistä tukea tarvitsevien valmentamisesta cheerleadingissä. Workshopin pitävät Paracheer Internationalin Rick Rodgers ja Chantal Epp. Heistä lisää voit lukea täältä: https://www.paracheer.org/trustees-and-staff

KILPAILUTAPAHTUMAT

Kilpailutapahtumista tiedotetaan vielä erikseen kesäkuun loppuun mennessä.