Uutiset > Tiedotteet > Uudessa kilpailujärjestelmässä lisenssikausi on elokuusta heinäkuuhun

Uudessa kilpailujärjestelmässä lisenssikausi on elokuusta heinäkuuhun

Suomen Cheerleadingliiton kevätkokous hyväksyi kuluvan vuoden kesäkuussa uuden kilpailujärjestelmän, joka otetaan käyttöön vuoden 2021 alusta. Kilpailujärjestelmämuutoksen yksi olennaisista osista on toimintakauden kääntäminen lukuvuosiajattelun mukaiseksi. Järjestelmämuutokseen liittyvä lisenssikauden muutos on tehty vuoden 2020 aikana. Vuoden ensimmäinen lisenssikausi oli ajalla 1.1.-31.7.2020. Uuden kilpailujärjestelmän mukainen lisenssikausi käynnistyi 1.8.2020 ja päättyy 31.7.2021.

Uuden kauden lisenssit ovat myynnissä Suomisportissa.

Lisätietoa lisensseistä löydät täältä.

Tutustu myös 6 hyvään syyhyn hankkia Pohjolan Sporttiturva.