Uutiset > Yleinen > Psyykkisen valmennuksen koulutukset suosiossa – uusi verkkokurssi 10.10.

Psyykkisen valmennuksen koulutukset suosiossa – uusi verkkokurssi 10.10.

Psyykkisen valmennuksen koulutus verkossa keräsi mukaan täyden kurssin valmentajia elokuun lopussa. Paljon toivottu kokonaisuus tarjolla vielä lokakuussa verkkossa. Ilmoittaudu mukaan nyt!

Jäsenseurojen valmentajat ovat kouluttautuneet ahkerasti alkusyksyn aikana ja tulevatkin verkkokoulutukset ovat lokakuun loppuun asti jo lähes täysiä. Oman osaamisen kehittämisen halukkkuus on erittäin tervetullutta ja auttaa valmentajia jaksamaan työssään, sekä kehittämään entistä toimivampia joukkueita. Tänä syksynä mukaan on saatu iso joukko kokeneitakin valmentajia ja erityisesti psyykkinen valmennus ja oman valmentajuuden pohtiminen kiinnostaa valmentajia.

10.10. järjestetään uusi psyykkisen valmennuksen verkkokoulutus zoomissa klo 15-19. Ilmoittaudu mukaan tuettuun hintaan 60e/hlö (norm.90e)

Kouluttajana toimii sosiaalipsykologian maisterivaiheen opiskelija ja psyykkinen valmentaja Satu Roinila, jolla on kokemusta cheerleadingistä ja voimistelulajeista urheilijana, sekä valmentajana (fysiikka ja mentaalivalmennus).

–> Ilmoittaudu Suomisportista täältä