Uutiset > Koulutukset > Kevään valmentajakoulutusten ilmoittautuminen nyt auki

Kevään valmentajakoulutusten ilmoittautuminen nyt auki

Uuteen kilpailukalenteriin siirryttäessä valmentajakoulutusten ajankohta painottuu syksyyn, mutta siirtymävaiheessa tarjoamme moduulikoulutuksia verkossa myös alkukeväästä.


Peruskoulutusten moduulit ovat tarjolla jatkossa syksyllä elo-lokakuussa. Pidemmät koulutusprosessit kuten VK 1-2 alkavat jatksosakin jo keväällä. Siirtymävaiheessa 2021 tarjoamme kuitenkin seurojen tarpeen mukaan muutamia moduuleita sekä kilpailusääntökoulutusta (L1-6) myös alkukeväästä.

Katso valmentajakoulutustarjonta verkkosivuston kalenterista ja siirry suoralla linkillä Suomisportin ilmoittautumiseen. Marraskuussa tehdyn seurakyselyn mukaan nämä koulutukset olivat halutuimpia, mutta tarjontaa voidaan kasvattaa ostokoulutuksilla, joita seurojen kannattaa tilata yhdessä toisen seuran kanssa verkossa toteutettaviksi ja kerätä koolle väh. 15 osallistujan ryhmä. Olkaa tässä tapauksessa yhteydessä koulutussuunnittelijaan.