Uutiset > Yleinen > SCL tiedottaa: Hallituksen kokoustiedote 26/2020

SCL tiedottaa: Hallituksen kokoustiedote 26/2020

Suomen Cheerleadingliiton hallitus kokoontui vuoden viimeiseen kokoukseensa keskiviikkona 16.12. Kokouksen yhteydessä järjestettiin myös hallituksen vaihtokokous, jossa olivat läsnä tämän ja tulevan vuoden hallituksen jäsenet, toimiston väki sekä maajoukkuevalmentajat.

Hallituksen kokouksessa käsiteltiin ajankohtaista koronavirustilannetta ja keskusteltiin sen vaikutuksista harjoitteluun, alkavan vuoden kilpailutoimintaan ja maajoukkuetoimintaan. 29. marraskuuta julkaistu harjoittelusuositus on edelleen voimassa täydentämään alueellisia viranomaisten suosituksia.

Maajoukkuetoiminnan osalta tammikuun ensimmäinen leiri päätettiin vallitsevan tautitilanteen ja huhtikuun MM-kisojen järjestymiseen liittyvän epävarmuuden vuoksi perua. SCL odottaa edelleen lisätietoa ICU:lta keväälle aikataulutettujen MM-kilpailujen järjestymisestä. Tilannetta tarkastellaan uudelleen hallituksen ensimmäisessä kokouksessa 5. tammikuuta.

Lisäksi kokouksessa keskusteltiin seurasiirtomääräyksistä ja päätettiin pidentää vuoden 2020 seurasiirtomääräyksien voimassaolokautta 31.7.2021 asti lukuun ottamatta seurasiirtojen hintoja, jotka päivitetään syyskokouksen päätöksen mukaisiksi. ​Lisäksi linjattiin siitä, että jatkossa seurasiirtomääräysten voimassaolokausi muutetaan vastaamaan uutta lisenssikautta. Kauden 2021–2022 seurasiirtomääräykset julkaistaan kevään 2021 aikana.

Hallitus hyväksyi myös seuravaliokunnan valmisteleman SCL palkitsemisohjesäännön. Ohjesäännöstä tiedotetaan viimeistelyn jälkeen tarkemmin alkuvuodesta.

Hallitus hyväksyi myös kurinpitovaliokunnan valmistelusta kurinpitosäännöt vuodelle 2021. Liitteenä olevassa versiossa lähinnä ADT-asioihin liittyvät muutokset merkittynä.

Lisäksi hallitus hyväksyi valiokuntien täydennyshaussa kilpailuvaliokuntaan ilmoittautuneet uudet jäsenet.

SCL toimisto hiljentyy ensi viikolla ja on suljettuna joulun ja vuodenvaihteen aikana 23.12.–6.1.  Aiemmin vielä tälle vuodelle suunniteltu palvelukuvauskysely jäsenistölle on siirretty toteutettavaksi alkuvuonna.

Haluamme kiittää jäsenistöä yhteistyöstä tänä vuonna ja toivottaa kaikille oikein ihanaa ja rauhallista joulua!