Uutiset > Yleinen > Täydennyshaku kilpailuvaliokuntaan – tule mukaan tekemään SCL:n kilpailukevättä

Täydennyshaku kilpailuvaliokuntaan – tule mukaan tekemään SCL:n kilpailukevättä

Vuoden 2021 organisaatiouudistuksen myötä myös SCL:n valiokunnat uudistuvat. Uusi organisaatio otetaan käyttöön syksyllä 2021 ja siihen asti nykyiset valiokunnat ja niissä olevat jäsenet jatkavat tehtävissään. Olemassa olevia valiokuntia kuitenkin täydennetään nyt – ilmoita kiinnostuksesi!

Lisäosaajia tarvitaan nyt erityisesti kilpailuvaliokuntaan toteuttamaan kilpailukevättä. Haluatko mukaan vaikuttamaan uuden kilpailujärjestelmän ensimmäisen kevään onnistumiseen ja tekemään palkitsevaa työtä kivan porukan kanssa?

Kilpailuvaliokunnan työ keskittyy SCL:n kilpailutapahtumien ympärille ja jäsenet ovat merkittävässä roolissa kilpailuiden käytännön toteutuksessa. Kivalla on noin 10 etäyhteyksien välityksellä järjestettävää kokousta vuodessa. Kokousten lisäksi valiokuntalaiset tapaavat kisaviikolla Helsingissä valmistelupalaverin merkeissä. Kilpailuviikonloppuina jäsenet ovat läsnä kilpailutapahtumissa yleensä perjantaista sunnuntaihin, mikäli kilpailuviikonloppu on kaksipäiväinen. Kokouksista ja kilpailutapahtumista maksetaan palkkio. Tämän lisäksi tapahtumien ja kokousten välillä voi olla valmistelutöitä, joita voi tehdä itsenäisesti tai kollegan kanssa.

Kilpailuvaliokunnasta saat arvokasta kokemusta tapahtumajärjestämisestä ja pääset mukaan kokemaan cheerleadingkilpailujen jännityksen ja yhteisöllisyyden aitiopaikalta. Ilmoittaudu 14.12. mennessä Kivan puheenjohtajana toimivalle tapahtumakoordinaattorille osoitteeseen josefina.palvalin@scl.fi. Josefinalta saat myös lisätietoja valiokunnan toiminnasta.

Mikäli SCL:n muut valiokunnat kiinnostavat, ole yhteydessä riikka.taivassalo@scl.fi.