Uutiset > Yleinen > Tue urheiluseuraa, tule mukaan maajoukkuekampanjaan!

Tue urheiluseuraa, tule mukaan maajoukkuekampanjaan!

Suomalainen urheilu ja urheiluseurat ovat joutuneet kovempaan mittelöön kuin koskaan aiemmin. Kamppailussa ei ole kyse pokaaleista vaan selviämisestä – poikkeustila on ajanut monet seurat taloudelliseen ahdinkoon.

Urheiluseurat tarvitsevat nyt kaiken liikenevän avun yli lajirajojen. Nelonen Media on käynnistänyt urheiluseurojen tukikampanjan, jossa myös Suomen Cheerleadingliitto on mukana. Kampanja kannustaa kaikkia urheilun ystäviä, faneja ja harrastajia tukemaan urheiluseuroja ryhtymällä kannatusjäseneksi, ostamalla pääsylippuja tuleviin peleihin ja tapahtumiin tai esimerkiksi hankkimalla fanituotteita. Kaikki seuroja tukeneet saavat jäsenyyden Suomen maajoukkueessa ja merkiksi maajoukkuepaikasta oman pelaajakorttinsa.

Lue lisää, auta urheiluseuroja ja lunasta paikkasi maajoukkueessa: suomenmaajoukkue.fi