Uutiset > Yleinen > Huhti- ja toukokuun cheerkeskiviikkoklubeilla käsitellään aikuisliikuntaa ja vastuullisuutta

Huhti- ja toukokuun cheerkeskiviikkoklubeilla käsitellään aikuisliikuntaa ja vastuullisuutta

Cheerkeskiviikkoklubit jatkuvat tänä keväänä aina kesäkuulle asti. Seuraavissa klubeissa käsittelemme aikuisliikuntaa sekä turvallista toimintaympäristöä.

21.4. klo 16-18 Aikuisliikunta cheerleadingissa
Cheerleading on saanut ensimmäisen aikuisten tähtiseuransa! Cheerkeskiviikkoklubissa tutustumme aikuisten tähtiseuraprosessiin sekä keskustelemme klassikkotoiminnan tulevaisuuden kehitysaskelista. Ohjelmassa keskustelua, seuraesimerkki sekä Olympiakomitean tähtiseuraterveisiä.
Osallistumislinkki: https://us02web.zoom.us/j/86542309100?pwd=ZGtvTDFoWHlLVlI4cjVUQncwVEdkQT09

12.5. klo 16-18 Vastuullisuus – Turvallinen toimintaympäristö ja lajikulttuuri
Vastuullisuus on yksi Cheerkeskiviikkoklubin vuoden kantavista teemoista. Tällä kerralla pureudumme lajikulttuurin kehittämiseen sekä turvallisen toimintaympäristön rakentamiseen. Ohjelmassa on Et Ole Yksin -hankkeen esittely sekä keskustelua häirintävapaan toimintaympäristön luomisesta cheerleadingiin ja cheertanssiin.

Et ole yksin on Suomen ensimmäinen kohdennettu tukipalvelu, johon seksuaaliväkivallan ja häirinnän, epäasiallisen käytöksen tai kiusaamisen kohteeksi joutunut urheilija tai urheilutoimija voi olla yhteydessä ja saada apua. Valtakunnallisen tukipalvelun lisäksi hankkeessa vahvistetaan lasten ja nuorten itsemääräämisoikeutta sekä lisätään vanhempien ja valmentajien tietoja nuorten kokeman väkivallan ja häirinnän ehkäisystä.
Osallistumislinkki: https://us02web.zoom.us/j/88926229532?pwd=TEpGUGRxOFltai8ya2J2VkRCUllRQT09

Tilaisuudet ovat maksuttomia eivätkä vaadi ennakkoilmoittautumista.