Uutiset > Yleinen > Tule meille leirikoordinaattoriksi!

Tule meille leirikoordinaattoriksi!

Oletko käytännön tekijä, jolla pysyvät langat käsissä ja jonka kämmenet eivät hikoa tiukassakaan tilanteessa? Innostutko yhdessä tekemisestä ja mahdollisuudesta työskennellä vauhdikkaan ja kasvavan joukkuelajin parissa? Tule meille Suomen Cheerleadingliittoon leirikoordinaattoriksi! 

Haemme nyt liitolle osa-aikaista leirikoordinaattoria määräaikaiseen työsuhteeseen. 

Suomen Cheerleadingliitto ry (SCL) on vuonna 1995 perustettu lajiliitto, jonka alaisuuteen kuuluu 56 jäsenseuraa. Cheerleading liikuttaa noin 14 000 lasta, nuorta ja aikuista ympäri Suomen. Liiton toiminta koostuu koulutustoiminnasta, jäsenpalveluista, tapahtumista, huippu-urheilusta ja cheerleadingin edunvalvonnasta Suomessa. Toimistomme sijaitsee Sporttitalossa Helsingin Pitäjänmäellä. Etätöitä teemme joustavasti. 

Leirikoordinaattori avustaa liittojohtoisten maajoukkueiden leiritoiminnassa sekä tarvittaessa on mukana myös liiton harrasteleirien toteutuksissa. Leirikoordinaattori vastaa leirien onnistumisesta paikan päällä ja on keskeisessä roolissa erityisesti liittojohtoisten maajoukkueiden maajoukkuekauden onnistumisessa. Hän toimii tiiviissä yhteistyössä muun SCL:n toimiston ja maajoukkuetoimijoiden kanssa. Työ vaatii matkustamista Suomessa viikonloppuisin (osallistuminen sopimuksen mukaan leireille) sekä osallistumista MM-kisamatkalle Yhdysvaltoihin keväällä 2022.  

Tehtävässä menestyminen edellyttää aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä (matkustaminen ja toimiminen joukkueen kanssa ulkomailla), vähintään B-ajokorttia sekä sujuvaa englannin kielen osaamista. Hakemallamme henkilöllä on joustava ja ratkaisukeskeinen asenne, huolellinen ja oma-aloitteinen työote, sosiaalinen persoonallisuus ja kykyä toimia paineen alla. Arvostamme myös lajituntemusta sekä mahdollisuutta oman auton käyttöön. 

Osa-aikaisen työn tuntimäärä on sopimuksen alkaessa 20 tuntia viikossa. Työ alkaa sopimukseen mukaan, mielellään jo elokuussa 2021. Työsuhde jatkuu toukokuun 2022 loppuun saakka. 

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään maanantaina 9.8. osoitteeseen anni.vesa@scl.fi. Laita viestin aiheeksi leirikoordinaattori. Hakemusaineisto tulee toimittaa yhtenä pdf-tiedostona, jonka maksimipituus on kaksi liuskaa. Laita tiedoston nimeksi pelkkä oma nimesi.  

Hakijoiden haastattelut toteutetaan 9.-12.8.2021 ilta-aikaan etäyhteyksien välityksellä. Hakemuksia käydään läpi jo hakuaikana ja haastatteluja voidaan toteuttaa myös hakuajan vielä ollessa käynnissä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa liiton toiminnanjohtaja Anni Vesa. Tavoitat Annin puhelimitse numerosta 050-544 1231 keskiviikkona 4.8. sekä perjantaina 6.8. klo 8-10. Valitettavasti emme vastaa sähköpostitiedusteluihin.