Uutiset > Yleinen > Jenni Tuomisto SCL:n leirikoordinaattoriksi

Jenni Tuomisto SCL:n leirikoordinaattoriksi

Suomen Cheerleadingliiton leirikoordinaattoriksi on valittu liikuntatieteiden maisteri Jenni Tuomisto. Tuomisto aloittaa tehtävässä 1.9.2021 ja jatkaa maajoukkuekauden 2022 loppuun toukokuulle 2022. 

Leirikoordinaattorin tehtävä on liitossa uusi. ”Koko liitto tulee varmasti hyötymään Jennin vahvasta osaamisesta ja rauhallisesta tekemisen meiningistä. Odotamme innolla uutta leirikoordinaattoria mukaan tiimiin” kertoo liiton toiminnanjohtaja Anni Vesa. 

Leirikoordinaattorin tehtävä on osa-aikainen, ja työnkuva painottuu erityisesti maajoukkueiden käytännön toiminnan tukemiseen ja mahdollistamiseen. Lisäksi leirikoordinaattori on mukana liiton muussa leiritoiminnassa. “Olen todella innoissani tästä uudesta roolista. En malta odottaa, että pääsen työskentelemään maajoukkueiden kanssa. Toivottavasti luvassa on kaikin puolin menestyksekäs kausi.” vastavalittu leirikoordinaattori Jenni Tuomisto kertoo. 

Tuomisto pääsee mukaan kisatunnelmaan jo syyskuussa järjestettävässä MM-kisakuplassa. Koronapandemian vuoksi kansainväliset cheerleading maailmanmestaruuskisat järjestetään tänä vuonna virtuaalisesti. Suomen liittojohtoiset aikuisten maajoukkueet sekä junioreiden seuramaajoukkueet kisaavat Helsingissä 17.-19.9.2021 järjestettävässä, yleisöltä suljetussa kisakuplassa. 

Lisätietoja: toiminnanjohtaja Anni Vesa, etunimi.sukunimi@scl.fi.