Uutiset > Yleinen > Pirita Sorvisto kehittää harjoittelussa liiton VK3 koulutuksen pilottia 

Pirita Sorvisto kehittää harjoittelussa liiton VK3 koulutuksen pilottia 

Pirita Sorvisto on aloittanut Suomen Cheerleadingliitolla maanantaina 25.10. harjoittelun. Harjoittelu on päätoiminen ja kestää neljä viikkoa.

Harjoittelussaan Sorvisto keskittyy muun muassa VK3 koulutuksen pilottiin. ”On tosi mielenkiintoista päästä näkemään SCL:n toimintaa lähietäisyydeltä ja vaikuttaa tulevaisuuden huippuvalmentajien osaamisen kehittämiseen.” Sorvisto on aikaisemmin kehittänyt opinnäytetyössään suunnitelman VK3 kurssille. Opinnäytetyö on luettavissa täältä.

Sorvisto on löytänyt cheerleadingin Yhdysvalloissa asuessaan, ja harrastanut sen jälkeen lajia myös Suomessa Golden Spiritissä ja HAC:ssa. Sittemmin Sorvisto on valmentanut cheerleadingia kuusi vuotta HAC:ssa.

Taustaltaan Pirita on Aalto-yliopistosta valmistunut kauppatieteiden maisteri, ja nyt Pirita opiskelee sivutoimisesti AMK liikunnanohjaajaksi Vierumäellä Haaga-Helian ammattikorkeakoulussa. Työkokemusta Piritalla on monipuolisesti muun muassa projektihallinnasta ja tuotekehityksestä.

”On upeaa saada opinnäytetyön kautta koulutussisältöihin ja tavoitteisiin perehtynyt henkilö jatkamaan tason 3 koulutuksen kehitystyötä ja suunnittelemaan pilottia.” iloitsee liiton valmennusosaamisen kehittäjä Nita Rikström