Uutiset > Yleinen > Cheerleadingliiton puheenjohtajana jatkaa Riikka Taivassalo – syyskokous vahvisti talousarvion ja toimintasuunnitelman vuodelle 2022

Cheerleadingliiton puheenjohtajana jatkaa Riikka Taivassalo – syyskokous vahvisti talousarvion ja toimintasuunnitelman vuodelle 2022

Cheerleadingliitto kokoontui syyskokoukseen sunnuntaina 17.10. Kokous vahvisti liiton talousarvion ja toimintasuunnitelman vuodelle 2022. Vuoden 2022 toiminnan painopisteitä ovat koronasta toipuminen, eheän kilpailukauden toteuttaminen, Vierumäen kanssa tehtävän painopistelajiyhteistyön kehittäminen sekä strategiatyön käynnistäminen vuosille 2024–2028.

Kokous valitsi Cheerleadingliiton puheenjohtajaksi jatkokaudelle kuusi vuotta liiton puheenjohtajana toimineen Riikka Taivassalon. Hallituksen varsinaisiksi jäseniksi valittiin erovuoroisten tilalle nykyisistä hallituksen jäsenistä uudelle kaudelle Virpi Huuskonen ja Katri Kakkuri ja sekä uudeksi jäseneksi Taru Kallio-Nyholm. Hallituksen varajäseniksi valittiin hallituksen nykyisistä jäsenistä Arina Kalaeva sekä uutena Annica Sällylä.

Kokouksessa hyväksyttiin myös yhdistyssääntöjen muutokset ja uudet säännöt otettiin käyttöön heti. Uusien sääntöjen tuomia muutoksia ovat mm. kurinpitosääntöjen hyväksyminen syyskokouksessa, kurinpitovaliokunnan kauden muuttaminen kaksivuotiseksi sekä aluevastaavien valinnan siirtäminen kevätkokoukseen. Uusien sääntöjen mukaisesti kokous hyväksyi kurinpitosäännöt vuodelle 2022.

Kurinpitovaliokunnan puheenjohtajana valittiin jatkamaan pitkäaikainen puheenjohtaja Henriikka Tiainen ja jäseniksi niin ikään jo aikaisempina vuosina valiokunnan jäseninä toimineet Henriikka Anttila, Aino Palva ja Susanna Viljanmaa-Passinen.

Cheerleadingliitto esittää vuoden urheiluseuraksi Cheer Stars ry:tä

Hallitus kokoontui syyskokouksen jälkeen vuoden 15. kokoukseensa. Kokouksessa päätettiin Cheerleadingliiton ehdokkaasta vuoden urheiluseuraksi. Hallitus päätti esittää vuoden urheiluseuraksi kuopiolaista Cheer Stars ry:tä. Vuoden palkitsemisteemana on turvallinen toimintaympäristö ja yhdenvertaisuus. Cheer Stars ry panostaa cheerleadingin ja cheertanssin väliseen yhdenvertaisuuteen ja lisäksi toimintaan ovat tervetulleita sekä tytöt että pojat. Seuralla on ollut myös erityisliikuntatoimintaa, joka koronan vuoksi juuri nyt on ollut tauolla.

Lisäksi hallitus käsitteli Cheerleadingliiton valmistautumista Olympiakomitean lajiriiheen ja keskusteli huippu-urheilun kehittämisestä.