Uutiset > Yleinen > SCL hakee viestintäkoordinaattoria!

SCL hakee viestintäkoordinaattoria!

Oletko viestinnän ja markkinoinnin tekijä, joka innostuu konkreettisesta tekemisestä ja isojen linjojen pohtimisesta? Innostutko yhdessä tekemisestä ja mahdollisuudesta työskennellä vauhdikkaan ja kasvavan joukkuelajin parissa? Tule meille Suomen Cheerleadingliittoon viestintäkoordinaattoriksi! 

Haemme nyt liitolle viestintäkoordinaattoria Innostu Cheeristä! -hankkeeseen. 

Suomen Cheerleadingliitto ry (SCL) on vuonna 1995 perustettu lajiliitto, jonka alaisuuteen kuuluu 56 jäsenseuraa. Cheerleading liikuttaa noin 14 000 lasta, nuorta ja aikuista ympäri Suomen. Liiton toiminta koostuu koulutustoiminnasta, jäsenpalveluista, tapahtumista, huippu-urheilusta ja cheerleadingin edunvalvonnasta Suomessa. Toimistomme sijaitsee Sporttitalossa Helsingin Pitäjänmäellä. Etätöitä teemme joustavasti. 

Viestintäkoordinaattori vastaa vuoden 2022 alussa käynnistyvästä Innostu Cheeristä! -hankkeesta, sekä auttaa toimistoa tekemään liiton viestinnästä ja markkinoinnista entistä ammattimaisempaa. 

Innostu Cheeristä! on tammikuusta 2022 syyskuun loppuun asti kestävä viestinnällinen hanke, jonka ydintehtävänä on innostaa lajin pariin ympäri Suomea uusia harrastajia. Hankkeella on selkeä suunnitelma, jolle etsimme luovaa ja kunnianhimoista toteuttajaa.  

Viestintäkoordinaattorin tehtävä on liitossamme uusi ja käynnistyy määräaikaisena hankkeen parissa. Toiveenamme on pitää viestintäkoordinaattori mukana toimiston arjessa myös hankkeen päättymisen jälkeen. Hankkeen päättyessä viestintäkoordinaattorin tehtäviin kuuluu seitsemänhenkisen toimistomme viestinnän koordinoiminen ja ammattimaistaminen. Viestintäkoordinaattori vastaa liiton monikanavaisesta viestinnän kokonaisuudesta yhdessä muiden toimihenkilöiden kanssa. Hän on keskeisessä roolissa isompien viestinnällisten kokonaisuuksien läpiviemisestä kuten kisaviestinnästä, maajoukkuetoiminnan viestinnästä sekä koulutusviestinnästä. Lisäksi vastuulla voi olla strategisempia kokonaisuuksia yhdessä toiminnanjohtajan kanssa.  

Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta viestinnän ja markkinoinnin tehtävistä, näkemyksellistä ja innostavaa otetta viestintään ja soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Eduksi luetaan projektinhallintakokemus. Hakemallamme henkilöllä on joustava ja kannustava asenne, huolellinen ja oma-aloitteinen työote sekä sosiaalinen persoonallisuus. 

SCL:ssä sinua odottaa innostunut ja työhönsä sitoutunut tiimi. Viestintähankkeen toteuttamisen rinnalla pääset vaikuttamaan liiton viestinnän rakenteisiin ja muokkaamaan toimintatapoja. 

Työ vaatii ajoittaista ilta- ja viikonlopputyötä sekä matkustamista pääasiassa kotimaassa. Työ alkaa 10.1.2022 ja jatkuu syyskuun 2022 loppuun. 

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään keskiviikkona 1.12. osoitteeseen anni.vesa@scl.fi. Laita viestin aiheeksi viestintäkoordinaattori. Hakemusaineisto tulee toimittaa yhtenä pdf-tiedostona, jonka maksimipituus on kaksi liuskaa. Laita tiedoston nimeksi pelkkä oma nimesi.  

Hakijoiden haastattelut toteutetaan 7.-10.12.2021 ilta-aikaan joustavasti läsnä tai etäyhteyksien välityksellä. Hakemuksia käydään läpi jo hakuaikana ja haastatteluja voidaan toteuttaa myös hakuajan vielä ollessa käynnissä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa liiton toiminnanjohtaja Anni Vesa. Tavoitat Annin puhelimitse numerosta 050-544 1231 keskiviikkona 24.11. sekä perjantaina 26.11. klo 9-10. Valitettavasti emme vastaa sähköpostitiedusteluihin.