Uutiset > Yleinen > Huippu-urheilukoordinaattori Jani Järvelin siirtyy uusiin haasteisiin

Huippu-urheilukoordinaattori Jani Järvelin siirtyy uusiin haasteisiin

Suomen Cheerleadingliiton kautta aikojen ensimmäinen huippu-urheilukoordinaattori (ent. lajikoordinaattori) Jani Järvelin siirtyy uusiin haasteisiin joulukuun puolivälissä. Ensimmäisenä huippu-urheiluun ja maajoukkuetoiminnan kehittämiseen keskittyneenä työntekijänä Järvelin on ollut merkittävässä asemassa edistämässä erityisesti systemaattista ja strategista huippu-urheilun kehittämistä suomalaisessa cheerleadingissä.

”Jani on potkaissut käyntiin määrätietoisen huippu-urheilun kehittämistyön ja ollut keskeisessä roolissa muun muassa liiton ensimmäisen huippu-urheilustrategian luomisessa. Janin osaaminen on vienyt sekä rakenteita että toimintaa selkeästi kohti ammattimaisempaa ja systemaattisempaa huippu-urheilutoimintaa. Koko toimiston ja hallituksen puolesta kiitän Jania siitä, että olet antanut osaamisesi ja panoksesi suomalaisen huippucheerleading eteen” kiittää liiton toiminnanjohtaja Anni Vesa.

”Työvuodet vauhdilla kasvaneen ja kehittyneen lajin parissa ovat olleet todella antoisia. Työnkuvaani voi kuvata vähintäänkin monipuoliseksi ja haastavaksi. Koen saaneeni työstäni parhaan palkinnon, kun saimme kuulla, että lajimme on virallisesti päässyt Olympiakomitean tukilajiksi. Se on asia, joka todella lämmittää mieltä, ja osoittaa, että liitossa on tehty oikeita asioita huippu-urheilun eteen. Haluankin kiittää Olympiakomitean ihmisiä saamastani tuesta ja avusta. Unohtamatta muita yhteistyökumppaneita rakentavasta yhteistyöstä. Iso kiitos myös toimistolle, maajoukkuevalmentajille ja hallituksen jäsenille. Harvoin olen kohdannut näin laajaa ja sitoutunutta vapaaehtoisten porukkaa. Nyt on kuitenkin hyvä aika etsiä uusia kuvioita elämään” summaa Järvelin kuluneita vuosia SCL:ssä.

Huippu-urheilukoordinaattorin rekrytointi käynnistyy tammikuussa 2022, lisätietoja haun avauduttua SCL:n viestintäkanavista.

 

Lisätietoja:
Toiminnanjohtaja Anni Vesa