Uutiset > Kilpailut > Kilpailukausi jatkuu viikonloppuna Oulussa, Vantaalla ja Leppävirralla

Kilpailukausi jatkuu viikonloppuna Oulussa, Vantaalla ja Leppävirralla

Kilpailukausi 2021-2022 jatkuu tulevana viikonloppuna vilkkaana, kun kilpailut käydään peräti kolmella paikkakunnalla. Lauantaina 18.12. kilpaillaan pohjoisen Start- ja EM-karsintakilpailut Oulussa, ja sunnuntaina 19.12. puolestaan etelän Start Vantaalla ja idän Start Leppävirralla. Vantaan tapahtuman yhteydessä järjestetään myös harrastetapahtuma Active Cheer STAGE. SCL järjestää tapahtumat yhteistyössä Northern Lights Cheerleadingin, Golden Spiritin ja Cheer Starsin kanssa.

Yhteensä viikonlopun tapahtumiin osallistuu noin 2500 kilpailijaa ja esiintyjää. Viikonlopun kilpailuissa on odotettavissa maailmanluokan cheerleadingiä, sillä Suomi on hallitseva maailmanmestari sekä naisten että tyttöjen cheer-sarjassa. Aikuisten cheertanssi- ja sekasarjassa Suomi sijoittui 2. ja 3. lokakuussa 2021 käydyissä virtuaali-MM-kilpailuissa. Edellisistä EM-kilpailuista vuonna 2019 Suomi toi kotiin seitsemän mitalia (koronan vuoksi kilpailuja ei järjestetty vuonna 2020 ja 2021).

”Korona on aiheuttanut suuria haasteita lajin harjoitus- ja kilpailutoiminnalle, ja suurin osa viikonloppuna esiintyvistä urheilijoista ei ole päässyt yleisön eteen kahteen vuoteen. Muun muassa MM-menestys on kuitenkin osoittanut sen, että Suomessa on tehty hyvää työtä myös vaikeina aikoina ja rajoitusten puitteissa. Mahtavaa, että pääsemme vihdoin näkemään ja aistimaan upean työn tuloksen myös livenä”, Cheerleadingliiton tapahtumatuottaja Josefina Palvalin toteaa.

Kaikkia kilpailuja ja STAGE-tapahtumaa voi seurata paikan päällä. Oulun EM-karsintakilpailuita voi seurata myös stream-lähetyksenä. Lisätietoa lipunmyynnistä täällä (Oulu ja Leppävirta) sekä täällä (Vantaa). Vallitsevan koronatilanteen vuoksi tapahtumissa vaaditaan koronapassi kaikilta yli 16-vuotiailta, ja niissä on voimassa vahva kasvomaskisuositus.

Mikäli ei pääse paikan päälle, viikonlopun tunnelmia voi aistia SCL:n (suomencheerleadingliitto) ja seurojen Instagramissa!

Lisätietoa: tapahtumatuottaja Jose Palvalin, puh. 044 075 0017, josefina.palvalin(a)scl.fi