Uutiset > Yleinen > SCL hakee huippu-urheilukoordinaattoria!

SCL hakee huippu-urheilukoordinaattoria!

Oletko ammattiurheilun osaaja, jolle maajoukkuetoiminta on tuttua? Innostutko yhdessä tekemisestä ja mahdollisuudesta työskennellä vauhdikkaan, menestyvän ja kasvavan joukkuelajin parissa? Tule meille Suomen Cheerleadingliittoon huippu-urheilukoordinaattoriksi! 

Haemme nyt liitolle huippu-urheilukoordinaattoria vakituiseen työsuhteeseen 

Suomen Cheerleadingliitto ry (SCL) on vuonna 1995 perustettu lajiliitto, jonka alaisuuteen kuuluu 56 jäsenseuraa. Cheerleading liikuttaa noin 14 000 lasta, nuorta ja aikuista ympäri Suomen. Liiton toiminta koostuu koulutustoiminnasta, jäsenpalveluista, tapahtumista, huippu-urheilusta ja cheerleadingin edunvalvonnasta Suomessa. Toimistomme sijaitsee Sporttitalossa Helsingin Pitäjänmäellä. Etätöitä teemme joustavasti. 

Huippu-urheilukoordinaattori vastaa liiton maajoukkuetoiminnasta ja tukee cheer-lajien strategista kehittämistä kohti kansainvälistä edelläkävijyyttä. Tehtävään kuuluu myös oman vastuualueen arjen taloushallintoa sekä viestintää.  

Huippu-urheilukoordinaattorin keskeinen tehtävä on vastata liiton kolmen aikuisten maajoukkueen toiminnasta, sekä kehittää lajin huippu-urheilua yhteistyökumppaneiden ja sisäisten asiantuntijoiden tukemana SCL:n huippu-urheilustrategian mukaisesti. Lisäksi hän vastaa lajin kehittämiseen keskittyvien toimielinten, huippu-urheilun ohjausryhmän ja lajiasiantuntijaryhmien toiminnasta. 

Liittojohtoisessa maajoukkuetoiminnassa on mukana yhteensä noin 100 henkilöä. Syksyn 2021 MM-kilpailuissa Suomen kaikki aikuisten joukkueet sijoittuivat mitaleille. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta maajoukkuetoiminnasta, vankkaa ja käytännön tehtävissä osoitettua projektinjohtamisen taitoa sekä hyvää paineenhallintaa ja itsensä johtamisen taitoa. Huippu-urheilukoordinaattorilta odotamme sujuvaa englannin kielen taitoa sekä soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Eduksi luetaan urheilufysiologiaan liittyvä osaaminen. Hakemallamme henkilöllä on joustava ja kannustava asenne, huolellinen ja oma-aloitteinen työote sekä sosiaalinen persoonallisuus. 

SCL:ssä sinua odottaa innostunut ja työhönsä sitoutunut tiimi, sekä hyvät työsuhde-edut. Työ vaatii ajoittaista ilta- ja viikonlopputyötä sekä matkustamista pääasiassa kotimaassa. Työ alkaa viimeistään 14.3.2022. 

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään sunnuntaina 13.2.2022 osoitteeseen anni.vesa@scl.fi. Laita viestin aiheeksi huippu-urheilukoordinaattori. Hakemusaineisto tulee toimittaa yhtenä pdf-tiedostona, jonka maksimipituus on kaksi liuskaa. Laita tiedoston nimeksi pelkkä oma nimesi.  

Hakijoiden haastattelut toteutetaan 15.-18.2.2022 joustavasti läsnä tai etäyhteyksien välityksellä. Hakemuksia käydään läpi jo hakuaikana ja haastatteluja voidaan toteuttaa myös hakuajan vielä ollessa käynnissä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa liiton toiminnanjohtaja Anni Vesa. Tavoitat Annin puhelimitse numerosta 050-544 1231 tiistaina 1.2. ja 8.2. klo 10-11 sekä perjantaina 11.2. klo 9-10. Valitettavasti emme vastaa sähköpostitiedusteluihin.