Uutiset > Yleinen > Hallituksen kokoustiedote 7/2022

Hallituksen kokoustiedote 7/2022

Cheerleadingliiton hallitus kokoontui vuoden seitsemänteen kokoukseensa maanantaina 2.5. Kokouksessa käsiteltiin ajankohtaisia asioita, keskusteltiin MM-kilpailuista ja ICU vuosikokouksesta sekä päätettiin SCL:n kannoista ECU:n etäyhteyksin toteuttavan ylimääräisen kokouksen asioihin. Lisäksi sekacheerin lajiasiantuntijaryhmän täydennyshaun perusteella ryhmään nimettiin Jarkko Jokinen ryhmästä pois jättäytyvän Jenni Lintulan tilalle. Lajiasiantuntijaryhmien työ käynnistyy tässä kuussa.   

ECU:n ylimääräisessä toukokuussa etäyhteyksin järjestettävässä kokouksessa asialistalla ovat organisaation sääntömuutokset. Sääntömuutoksiksi ehdotetaan, että ECU hallituksen toimikausi on jatkossa neljä vuotta (ICU:lla vastaavan pituinen toimikausi) ja puheenjohtajan kausien määrää ei ole enää rajoitettu. SCL kannattaa ehdotettuja muutoksia. ECU:n puheenjohtaja ja hallitus valitaan EM-kilpailuiden yhteydessä järjestettävässä vuosikokouksessa kesä-heinäkuun vaihteessa.  

Maanantaina 2.5. järjestettiin myös Olympiakomitean järjestöjohdolle suunnattu keskustelutilaisuus viimeaikaisiin Olympiakomiteassa ilmenneisiin epäiltyihin häirintätapauksiin ja niihin liittyvään selvitystyöhön liittyen. Tilaisuudessa SCL:ää edusti puheenjohtaja Riikka Taivassalo. Keskustelutilaisuudessa ei tehty päätöksiä, asian käsittely jatkuu jäsenistön vaatimuksesta toteutettavassa ylimääräisessä kokouksessa, joka järjestetään sääntömääräisen kevätkokouksen kanssa samana päivänä 31.5.   

SCL hallitus kokoontuu seuraavaan kokoukseensa 23. toukokuuta. 

Lisätietoja: hallituksen puheenjohtaja Riikka Taivassalo