Uutiset > Yleinen > Valmis maajoukkueeseen -leiri Vierumäellä valmisti urheilijoita tulevaa maajoukkuehakua varten

Valmis maajoukkueeseen -leiri Vierumäellä valmisti urheilijoita tulevaa maajoukkuehakua varten

Valmis maajoukkueeseen -rinkileiri järjestettiin viikonloppuna 20.-21.8.2022 Vierumäellä. Leiri kokosi yhteen urheilijoita yhteensä 12 eri seurasta!

Valmis maajoukkueeseen -leiri on suunnattu all girl- ja cheertanssiurheilijoille, jotka kokevat olevansa valmiita maajoukkueeseen. Rinkileirille osallistumalla urheilija tiedostaa paremmin omia vahvuuksiaan ja kehityskohteitaan, kun pääsee näkemään muiden kuin omien seuraurheilijoiden taitotasoa. Viikonlopun leirillä harjoiteltiin monipuolisesti maajoukkuetaitoja tulevaa maajoukkuehakua varten. Leiriä luotsasivat kokeneet leirivalmentajat.

Leiri sai urheilijoilta erityiskiitosta sen monipuolisuudesta ja konkreettisista vinkeistä.

Otteita leiripalautteesta:

 

”Kaikki valmentajat olivat todella ammattitaitoisia ja helposti lähestyttäviä. Leiristä jäi todella hyvä fiilis!”

”Sain akrossa ja stunteissa todella paljon hyviä vinkkejä pieniin tekniikkavirheisiin, joita ei seurajoukkueissa välttämättä ehditä aina korjaamaan.”

”Leiri oli tosi monipuolinen lämmittelystä lähtien. Teimme tosi monenlaisia taitoja yhdistettynä tanssipätkiin, josta tykkäsin paljon.”

Leiri järjestettiin ensimmäistä kertaa osana uudistettua huippu-urheilijan leirityspolkua. Valmentajat kokivat uuden leirikonseptin onnistuneeksi.

”Valmentajille on erittäin hyvä, että urheilijoihin pääsee tutustumaan paremmin jo ennen maajoukkuevalintoja. Viikonlopun leiri näytti jo melko hyvin sen millainen treenaaja on ja miten sen puolesta on valmis maajoukkueeseen. Leiri antaa paljon kattavampaa tietoa, kuin pelkkä videohaku valmentajille tuntemattomista urheilijoista”, summaa cheertanssin rinkileirivalmentaja Laura Tervakangas.

Seuraava maajoukkuerinkileiri Kohti maajoukkuetta järjestetään Vierumäellä 26.-27.11.2022. Haku leirille aukeaa pian!