Uutiset > Yleinen > Jalotofu ja FINCHEER yhteistyöhön!

Jalotofu ja FINCHEER yhteistyöhön!

Luomutofun pioneerina tunnettu Jalotofu liittyy osaksi suomalaisen huippucheerleadingin menestystarinaa. Yhteistyön myötä Jalotofu on syksystä 2022 lähtien mukana mahdollistamassa viime vuosina MM-kisoissa lukuisia mitaleita voittaneiden cheerleading-maajoukkueiden ravintovalmennuksia. 

Urheilijan riittävä ja monipuolinen ruokavalio on kiistatta yksi menestymisen kulmakivistä, joten yhteistyötä Jalotofun kanssa odotetaan innolla. 

 

”On upeaa saada Jalotofun raikas, moderni ja kestävien arvojen mukainen brändi mukaan suomalaisen cheerin menestyspolulle. Jalotofu on erinomainen kumppani FINCHEERille, joka edustaa paitsi suomalaista huippucheeriä, myös kansainvälistä huipputasoa”, iloitsee Cheerleadingliiton toiminnanjohtaja Anni
Vesa. 

Jalotofun ja FINCHEERin yhteistyön tavoitteena on osoittaa, kuinka hyvin suunnitellussa kasvispainotteisessa ateriassa urheilijan ei tarvitse tinkiä mausta, ravintoaineiden laadusta tai mistään muustakaan. Kiireisen arjen keskellä ruoanlaiton pitää myös olla nopeaa, helppoa ja hauskaa. Maajoukkueurheilijoille suunnattujen ravintovalmennusten lisäksi liiton ja maajoukkueiden somekanavissa tullaan jakamaan kuukausittaiset arkireseptit, joissa proteiininlähteenä käytetään tofua. 

”On kunnia-asia olla mukana suomalaisessa huippu-urheilussa, joka on ollut maailman kärkitasolla useana vuonna peräkkäin. Tässä yhteistyössä huippuluokan ravinto antaa hyvät eväät menestyä kilpailussa myös tulevina vuosina ja kasvattaa uusia lajin harrastajia joka tasolle. Cheerin harrastajat ovat Jalotofun ydinkohderyhmää ja tämä yhteistyö on luonnollinen tapa lisätä molemminpuolista lisäarvoa.”, toteaa Jalofoodsin toimitusjohtaja Jouko Riihimäki. 

FINCHEER edustaa suomalaista huippucheerleadingia. Cheerleading on vauhdikas ja näyttävä joukkueurheilulaji, jonka harrastajia on Suomessa noin 12 000. Lajin taso Suomessa on kansainvälisesti erittäin korkea. Suomi on nelinkertainen, hallitseva naisten maailmanmestari ja huhtikuussa 2022 käydyistä MM-kilpailuista Suomi sai kultamitalien lisäksi kotiintuomisiksi hopean ja kaksi pronssia. Heinäkuussa 2022 käydyistä EM-kisoista Suomi sai kotiintuliaisiksi mestaruuden kaikissa aikuisten pääsarjoissa sekä tyttöjen cheer-sarjassa.  

Jalotofu on Jalofoodsin luomusoijapavuista valmistettu kasviproteiinituote, jota on valmistettu Tammisaaressa jo vuodesta 1989. Jalotofun lisäksi Jalofoodsin valikoimasta löytyy nyt myös Jalotempe.