Uutiset > Uutiset > Hae mukaan Valmennusjohdon koulutusohjelmaan!

Hae mukaan Valmennusjohdon koulutusohjelmaan!

Suomen Cheerleadingliiton Valmennusjohdon koulutusohjelma käynnistyy jälleen syksyllä 2022. Edellinen, vuonna 2020 järjestetty, Valmennusjohdon koulutusohjelma oli menestys, joka kokosi 12 seuran valmennusvastaavat itsensä ja seuransa kehittämisen äärelle.

”Valmennusjohdon koulutusohjelma antoi arvokkaan tilaisuuden tutustua muihin huikeisiin seuratoimijoihin. Oli antoisaa päästä keskustelemaan laajasti valmennukseen liittyvistä teemoista ammattitaitoisten kouluttajien sekä kollegoiden kanssa niin teorian kuin käytännön kokemuksenkin kautta. Suosittelen koulutusta lämpimästi jokaiselle valmennusjohdon tehtävissä toimiville henkilöille.” – Annica Sällylä, Pyrintö Cheer Team

Valmennusjohdon koulutusohjelma on tarkoitettu seuroissa työskenteleville ja vapaaehtoisena toimiville lajipäälliköille, valmennuskoordinaattoreille, valmennusvastaaville ja muille valmennuksen kehittämisen ja johtamisen vastuurooleissa toimiville. Koulutusohjelmassa pureudutaan valmennuksen suunnitteluun, valmennuskulttuuriin sekä itsensä ja muiden johtamiseen. Koulutusohjelma pitää sisällään Suomen Valmentajat ry:n toteuttaman mentorointikoulutuksen, jonka jälkeen osallistuja voi järjestää mentoritoimintaa Suomen Valmentajien kouluttamana mentorina ja lisäksi hän voi halutessaan ryhtyä Suomen Cheerleadingliiton valmentajamentoriksi.

Koulutus sisältää kolme lähijaksoa, joihin osallistujan tulee sitoutua. Lähijaksot toteutetaan Helsingissä Sporttitalolla. Koulutuksen luonteen vuoksi lähijaksoille ei ole lähtökohtaisesti etäosallistumismahdollisuutta.

Koulutuksen ajankohdat ja hinta:
5.11.2022-6.11.2022
21.1.2023-22.1.2023
18.3.2023-19.3.2023
Koulutuksen hinta on 390€/henkilö.

Koulutusohjelmaan valitaan noin 12 osallistujaa hakemusten perusteella. Koulutukseen valittavan tulee olla motivoitunut, halukas kehittämään itseään ja hänellä tulee olla valmiudet oppia koulutuksen sisällöstä. Etusijalla ovat hakijat, jotka toimivat jo valmennuksen vastuuroolissa seurassa. Vähintään yhden Suomen Cheerleadingliiton jäsenseuran tulee suositella hakijaa. Koulutukseen pyritään valitsemaan osallistujia tasapuolisesti eri seuroista ja alueilta. Hakuaika päättyy keskiviikkona 22.9.2022 ja valinnoista ilmoitetaan syyskuun loppuun mennessä.

 

Hae mukaan Valmennusjohdon koulutusohjelmaan tästä.