Uutiset > Yleinen > SCL hallituksen kokoustiedote 13/2022

SCL hallituksen kokoustiedote 13/2022

Cheerleadingliiton hallitus kokoontui vuoden 13. kokoukseensa maanantaina 26.9. Kokouksessa käsiteltiin syyskokoukselle esitettävä toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2023, jotka hyväksytään sähköisesti kuluvan viikon aikana ja lähetetään viimeistelyn jälkeen jäsenistölle kokousmateriaalin yhteydessä.

Lisäksi hallitus käynnisti keskustelun ikärajoista, uusista sarjoista ja edustusoikeuksien jakamisesta tulevaisuudessa tilanteessa, jossa ECU jo viime kesänä päätti siirtymisestä ICU:n ikärajoihin. Aiheesta tehtiin jäsenistölle myös kysely, mutta siihen ei saatu kattavaa määrää vastauksia. Näin ollen hallitus päätti jatkaa keskustelua lokakuun kokouksessaan, joka järjestetään syyskokouksen jälkeen. Syyskokouksen yhteydessä järjestettävästä strategiaworkshopista varataan hieman aikaa aiheesta keskusteluun, jotta voidaan kuulla jäsenistön näkemyksiä laajemmin.

Hallitus kokoontuu seuraavan kerran sunnuntaina 16. lokakuuta syyskokouksen yhteydessä.