Uutiset > Yleinen > Syyskokouksessa valitaan jäseniä Cheerleadingliiton hallitukseen

Syyskokouksessa valitaan jäseniä Cheerleadingliiton hallitukseen

Vuonna 2023 yhtenä cheerleadingliiton toiminnan painopisteenä tulee olemaan uuden strategian valmistelu. Strategian työstöä vuosille 2024–2028 jatketaan tiiviissä yhteydessä jäsenistön ja SCL toimielinten kanssa. Jos vaikuttaminen suomalaisen cheerleadingin tulevaisuuteen siis kiinnostaa, nyt on oiva tilaisuus lähteä mukaan. 

Cheerleadingliiton syyskokous järjestetään 16. lokakuuta. Syyskokous valitsee kokouksessa kolme varsinaista hallituksen jäsentä ja yhden varajäsenen erovuorolaisten tilalle. 

Hallituksen varsinaisista jäsenistä erovuorossa tänä vuonna ovat Tiina-Mari Asikainen, Pieta Salonen ja Maiju Hautamäki. Lisäksi erovuorossa on varajäsenistä Annica Sällylä.

Mikäli olet kiinnostunut hallituksen jäsenyydestä Cheerleadingliitossa ja haluat asettua ehdolle, toimita hakemuksesi 4.10. mennessä puheenjohtaja Riikka Taivassalolle (riikka.taivassalo@scl.fi) niin se lisätään kokouksen ennakkomateriaaleihin. Ehdolle asettuminen on mahdollista myös tämän annetun ajankohdan jälkeen ja kokouksessa. 

Mikäli haluat lisätietoja hallituksen toiminnasta, voit olla yhteydessä puheenjohtaja Riikka Taivassaloon, hallituksen jäseniin tai toiminnanjohtaja Anni Vesaan.