Uutiset > Yleinen > Hallituksen kokoustiedote 1/2023 

Hallituksen kokoustiedote 1/2023 

Cheerleadingliiton hallitus kokoontui vuoden ensimmäiseen kokoukseensa maanantaina 9.1. Kokouksessa hallitus järjestäytyi. Vuonna 2023 hallituksen jäsenet jakautuvat neljään sparriryhmään, jotka koostuvat hallituksen jäsenistä ja toimiston henkilökunnasta. Sparriryhmien tarkoituksena on seurata toimintasuunnitelman toteutumista, valmistella hallituksen päätettäväksi tulevia asioita sekä uutta strategiaa. Varapuheenjohtajaksi valittiin järjestäytymiskokouksessa tehtävää jo useita vuosia hoitanut Virpi Huuskonen.

Sparriryhmät ja niihin kuuluvat hallituksen jäsenet:

Huippu-urheilun sparriryhmä:
PJ: Tiina-Mari Asikainen
Jäsen: Maiju Hautamäki

Kilpailutoiminnan sparriryhmä:
PJ: Pieta Salonen
Jäsen: Arina Kalaeva

Osaamisen kehittämisen sparriryhmä:
PJ: Katri Kakkuri
Jäsen: Marika Aalto

Seuratoiminnan kehittämisen sparriryhmä:
PJ: Taru Kallio-Nyholm
Jäsenet: Marika Aalto, Tiina-Mari Asikainen, Arina Kalaeva

Hallitus päätti kokouksessaan lisäksi SCL rahankeräysvarojen kohdentumisesta vuonna 2023. SCL:lle on myönnetty vuoden 2022 lopussa rahankeräyslupa. Hallitus päätti käynnistää nyt vuoden alusta maaliskuun loppuun ulottuvan keräyksen, jonka varat kohdennetaan vuonna 2023 liittojohtoisten aikuisten maajoukkueiden urheilijoiden MM-matkan kuluihin.

Hallitus kokoontuu seuraavaan kokoukseensa 30. tammikuuta.

Lisätiedot: hallituksen puheenjohtaja Riikka Taivassalo (riikka.taivassalo@scl.fi)