Uutiset > Yleinen > Tule meille valmennusosaamisen kehittäjäksi!

Tule meille valmennusosaamisen kehittäjäksi!

Oletko monipuolinen koulutusalan osaaja, jolla langat pysyvät käsissä? Innostutko yhdessä tekemisestä ja mahdollisuudesta työskennellä vauhdikkaan, menestyvän ja kasvavan joukkuelajin parissa? Tule meille Suomen Cheerleadingliittoon valmennusosaamisen kehittäjäksi! 

 

Haemme nyt liitolle valmennusosaamisen kehittäjää määräaikaiseen työsuhteeseen 

 

Suomen Cheerleadingliitto ry (SCL) on vuonna 1995 perustettu lajiliitto, jonka alaisuuteen kuuluu 56 jäsenseuraa. Cheerleading liikuttaa noin 14 000 lasta, nuorta ja aikuista ympäri Suomen. Liiton toiminta koostuu koulutustoiminnasta, jäsenpalveluista, tapahtumista, huippu-urheilusta ja cheerleadingin edunvalvonnasta Suomessa. Toimistomme sijaitsee Sporttitalossa Helsingin Pitäjänmäellä. Etätöitä teemme joustavasti. 

 

Valmennusosaamisen kehittäjä vastaa lajin valmentajakoulutuksien sisällöstä ja toteutuksesta yhdessä laajan kouluttajapoolin kanssa. Valmennusosaamisen kehittäjän vastuulla ovat myös liiton aikuisille suunnatut harrasteleirit, Coed Camp ja Klassikkoleiri. Tehtävään kuuluu myös oman vastuualueen arjen taloushallintoa sekä viestintää. 

 

Valmennusosaamisen kehittäjän keskeinen tehtävä on vastata liiton koulutuspolun mukaisten valmentajakoulutusten toteutumisesta sekä koulutustuotteiden sisällöllisestä kehittämisestä. Apuna tässä työssä on laaja kouluttajapooli sekä SCL:n strateginen kumppani Vierumäen urheiluopisto. Valmennusosaamisen kehittäjä on mukana myös lajikulttuurin kehittämisessä yhdessä liiton asiantuntijoiden kanssa, sekä tukee tuomari- ja sääntötoimikuntaa tarpeen mukaan kehittäen lajia yhdessä myös näiden toimielinten kanssa. Tehtävässä tehdään myös tiivistä yhteistyötä cheerleadingin valmennuspäällikön kanssa. 

 

Tehtävässä menestyminen edellyttää valmentajakoulutuskokonaisuuksien ymmärrystä, vankkaa ja käytännön tehtävissä osoitettua projektinjohtamisen taitoa sekä itsensä johtamisen taitoa. Eduksi, mutta emme edellytykseksi, luemme lajituntemuksen ja kokemuksen koulutuskokonaisuuksien hallinnasta sekä soveltuvan korkeakoulututkinnon.  Hakemallamme henkilöllä on joustava ja kannustava asenne, huolellinen ja oma-aloitteinen työote sekä sosiaalinen persoonallisuus. 

 

SCL:ssä sinua odottaa innostunut ja työhönsä sitoutunut tiimi, sekä hyvät työsuhde-edut. Työ vaatii ajoittaista ilta- ja viikonlopputyötä sekä matkustamista pääasiassa kotimaassa. Työ alkaa mahdollisimman pian, mutta viimeistään 28.2.2023. Tehtävä on määräaikainen työvapaan sijaistus, ja jatkuu 31.3.2024 saakka. 

 

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään tiistaina 31.1.2023 osoitteeseen anni.vesa@scl.fi. Laita viestin aiheeksi valmennusosaamisen kehittäjä. Hakemusaineisto tulee toimittaa yhtenä pdf-tiedostona, jonka maksimipituus on kaksi liuskaa. Laita tiedoston nimeksi pelkkä oma nimesi.  

 

Huomioithan, että hakijoiden haastattelut toteutetaan jo 6.-8.2.2022 joustavasti läsnä tai etäyhteyksien välityksellä. Hakemuksia käydään läpi jo hakuaikana ja haastatteluja voidaan toteuttaa myös hakuajan vielä ollessa käynnissä. 

 

Lisätietoja tehtävästä antaa liiton toiminnanjohtaja Anni Vesa. Tavoitat Annin puhelimitse numerosta 050-544 1231 torstaina 19.1. sekä perjantaina 20.1. klo 10-11 sekä maanantaina 23.1. ja torstaina 26.1. klo 10-11. Valitettavasti emme vastaa sähköpostitiedusteluihin.