Uutiset > Yleinen > Hallituksen kokoustiedotteet 2/2023 ja 3/2023

Hallituksen kokoustiedotteet 2/2023 ja 3/2023

SCL hallitus on kokoontunut alkuvuoden aikana tiiviisti ja käsitellyt kokouksissaan kattavasti erityisesti ajankohtaisia henkilöstöasioita.

Hallitus kokoontui 30.1. vuoden toiseen kokoukseensa ja henkilöstöasioiden lisäksi kokouksessa päätettiin SCL:n edustajista kuluvan vuoden kansainvälisten lajiliittojen kokouksiin. ICU vuosikokous järjestetään huhtikuussa MM-kilpailujen yhteydessä. SCL edustajina kokouksessa toimivat vpj Virpi Huuskonen ja hallituksen jäsen Pieta Salonen. Puheenjohtaja Riikka Taivassalo on niin ikään paikalla Orlandossa ICU hallituksen jäsenyyden myötä. ECU vuosikokous järjestetään kesäkuun lopussa EM-kilpailujen yhteydessä ja Cheerleadingliitto kokouksessa edustaa vpj Virpi Huuskonen ja hallituksen jäsen Katri Kakkuri.

Hallitus kokoontui 13. helmikuuta vuoden kolmanteen kokoukseensa. Kokouksen yhteydessä käytiin myös ajankohtaista keskustelua henkilöstön kanssa. Kokouksessaan hallitus myös hyväksyi Mäntyharjun Virkistys ry:n Cheerleadingliiton uudeksi jäsenseuraksi.

Seuraava hallituksen kokous pidetään 27. helmikuuta.

Lisätietoja: hallituksen puheenjohtaja Riikka Taivassalo