Uutiset > Yleinen > SM-finaalissa jaettiin viisi kultaista ansiomerkkiä

SM-finaalissa jaettiin viisi kultaista ansiomerkkiä

Cheerleadingin SM-finaalissa 11.6.2023 Urhea-hallilla jaettiin viisi kultaista ansiomerkkiä. Kultainen ansiomerkki voidaan myöntää henkilölle, joka on toiminut vähintään 25 vuoden ajan erittäin ansiokkaasti cheerleadingin ja cheertanssin kehittämiseksi Suomessa. Kultaisen ansiomerkin saaminen edellyttää ansioituneisuutta seuratason lisäksi liittotasolla tai kansainvälisissä tehtävissä. Kultaisia ansiomerkkejä myönnettiin ensimmäisen kerran keväällä 2022.

Kultaisen ansiomerkin saajat:
Hinni Ollila
Jennifer Paatelainen
Anna Ravantti
Saija Suominen
Eeva Ventilä

Merkit myöntää Suomen Cheerleadingliiton hallitus.

”Kaikilla kultaisen ansiomerkin saaneilla henkilöillä on ollut aivan erityinen merkitys suomalaisen cheerleadingin kehittämisessä. Tänä vuonna kaikki kultaisen ansiomerkin saaneet henkilöt ovat olleet monessa mukana. Erityisen hienoa on myös se, että kaikki heistä ovat jollain tapaa lajin parissa edelleen. Se kertoo siitä, että cheerleading todella tarjoaa elämänmittaisia mahdollisuuksia olla mukana ja kuten lajin ominaispiirteisin kuuluu, jokaiselle löytyy se oma rooli”, kuvailee liiton hallituksen puheenjohtaja Riikka Taivassalo.

Kuvassa Hinni Ollila, Anna Ravantti ja Saija Suominen. Kuva: Tero Wester
Kuvassa Eeva Ventilä ja Jennifer Paatelainen. Kuva: Tero Wester

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

”Näiden pitkän linjan lajiaktiivien sitoutuminen inspiroi meitä kaikkia ja haluankin koko yhteisön puolesta kiittää heitä siitä panoksesta, jonka ovat tälle lajille antaneet”, kiittelee Taivassalo.

Kesällä 2022 historian ensimmäiset ansiomerkit myönnettiin Anne Achtelle, Petra Elorannalle, Heli Jääskölle, Katri Kakkurille, Tuija Karankolle, Kristiina Kokolle, Saara Martikalle ja Anne Tuulille.

Suomen Cheerleadingliitto onnittelee ansiomerkin saajia ja kiittää sydämensä pohjasta suomalaisen cheerleadingin eteen tehdystä työstä!