Uutiset > Yleinen > Inka Laitinen SCL:n tapahtumatuottajaksi

Inka Laitinen SCL:n tapahtumatuottajaksi

 

Inka Laitinen aloitti Suomen Cheerleadingliiton tapahtumatuottajana 20.3.2023. Inka hyppäsi pestiin kesken kiireisimmän kilpailukauden ja oli järjestämisvastuussa kevään Super 3 ja Super 4-5-kilpailuista sekä kilpailukauden huipennuksesta, SM-kisaviikonlopusta. Kevään kilpailutapahtumat saatiin järjestettyä onnistuneesti – iso kiitos Inkalle!

Pesti liiton uutena tapahtumatuottajan on ollut Inkalle unelmien täyttymys. Isojen kilpailutapahtumien toteuttaminen oli Inkalle ennestään tuttua, sillä hän oli toiminut usean vuoden ajan SCL:n kilpailuvaliokunnassa. Tämän lisäksi Inka on ollut organisoimassa useita seuran järjestämisvastuulla olevia cheerleadingkilpailuja sekä ideoinut tapahtumia myös vanhempainyhdistyksen puheenjohtajana.

”Oli jännittävä hypätä pestiin kesken kisakautta, mutta onneksi sain todella hyvän perehdytyksen tehtävään. Myös kollegat ottivat minut ihanasti vastaan. Huippukiireinen kevät takana, mutta oli mahtava tehdä hommia hyvällä porukalla. Nyt odotan kovasti sitä, että pääsen suunnittelemaan tulevan kauden kilpailuja alusta asti”, Inka kertoo tunnelmistaan.

Tapahtumatuottajan tehtävänkuvaan kuuluu Suomen Cheerleadingliiton kilpailutapahtumien suunnitteleminen, toteuttaminen ja kehittäminen. Tapahtumatuottajan luotsattavana on vapaaehtoisista koostuva kilpailuvaliokunta.

”Saimme tehtävään keväällä ennätysmäärän hakemuksia, ja olen todella iloinen, että joukosta valikoitui juuri Inka uudeksi tapahtumatuottajaksi. Inkan pitkä kokemus kilpailujen järjestämisestä niin liiton kilpailuvaliokunnan jäsenenä kuin seurassakin antaa hänelle loistavat valmiudet kehittää liiton kilpailutoimintaa. Uskoin, että Inka jos joku pystyy hyppäämään keskelle vauhdikasta kisakautta ja saattamaan sen kunnialla maaliin”, kommentoi SCL hallituksen jäsen Pieta Salonen.

Haluamme tässä yhteydessä kiittää kyseistä toimea elokuusta 2019 lähtien ansiokkaasti hoitanutta Josefina ”Jose” Palvalinia, joka vei cheerleadingin kilpailutoimintaa huimasti eteenpäin vaikeasta korona-ajasta huolimatta. Palvalin jätti seuraajalleen liiton kilpailutoiminnan suurempana ja laadukkaampana kuin koskaan. Haluamme kiittää myös Janina Hettulaa, joka toimi keväällä Inkan aisaparina vastaten Super 1-2 -kilpailuiden järjestelyistä.

Tapahtumatuottaja Inka Laitisen tavoittaa osoitteesta inka.laitinen@scl.fi sekä puhelimitse 050 384 5438.