Uutiset > Yleinen > Syyskokous valitsee Cheerleadingliitolle uuden puheenjohtajan 29. lokakuuta

Syyskokous valitsee Cheerleadingliitolle uuden puheenjohtajan 29. lokakuuta

Vuosi 2024 käynnistää Cheerleadingliitossa uuden strategiakauden. Strategia tuleville vuosille hyväksytään syyskokouksessa ja hallituksen painopiste tulevina vuosina tulee olemaan strategian toteuttamisen seuranta.

Cheerleadingliiton syyskokous kokoontuu Tampereelle 29. lokakuuta ja valitsee järjestölle uuden puheenjohtajan. Puheenjohtajana kahdeksan edellistä vuotta toiminut Riikka Taivassalo ei asetu ehdolle jatkokaudelle.

”Cheerleadingliiton puheenjohtajuus on ollut minulle kunniatehtävä ja haluan kiittää kaikkia jäseniämme luottamuksesta sekä tiiviistä ja rakentavasta vuorovaikutuksesta näiden vuosien aikana. Haluan edelleen jatkaa työtä lajin kehittämiseksi, ja työni mm. kansainvälisessä luottamustoimessani ICU:n hallituksen jäsenenä jatkuu”, Taivassalo kertoo.

Hallituksen varsinaisista jäsenistä puheenjohtajan lisäksi erovuorossa tänä vuonna ovat Virpi Huuskonen,  Taru Kallio-Nyholm ja Katri Kakkuri. Lisäksi erovuorossa on varajäsenistä Arina Kalaeva. Viisi edellistä vuotta varapuheenjohtajana toiminut Huuskonen on ilmoittanut asettuvansa ehdolle puheenjohtajaksi.

Mikäli olet kiinnostunut asettumaan ehdolle cheerleadingliiton puheenjohtajaksi tai hallituksen jäseneksi, toimita hakemuksesi 4.10. mennessä toiminnanjohtaja Tiina Kuikalle (tiina.kuikka@scl.fi) niin se lisätään kokouksen ennakkomateriaaleihin. Ehdolle asettuminen on mahdollista myös tämän annetun ajankohdan jälkeen ja kokouksessa.

Mikäli haluat lisätietoja hallituksen toiminnasta, voit olla yhteydessä puheenjohtaja Riikka Taivassaloon, hallituksen jäseniin tai toiminnanjohtaja Tiinaan.