Uutiset > Yleinen > Hallituksen kokoustiedote 11/2023

Hallituksen kokoustiedote 11/2023

Cheerleadingliiton hallitus kokoontui syyskauden toiseen kokoukseensa tiistaina 29.8. Kokouksessa hallitus sai katsauksen kuluvan vuoden talouteen ja keskusteli mm. kilpailujärjestelmän kehittämisestä jäsenistön kanssa pidetyn keskustelutilaisuuden ja keväällä tehdyn palautekyselyn pohjalta.  Aiheessa ei vielä tehty uusia linjauksia, mutta hallitus tulee tarkastelemaan mm. linjausta seurojen omien kilpailujen järjestämisestä, sillä aihe on herättänyt paljon keskustelua jäsenistön keskuudessa.

Hallitus myös hyväksyi Raision Jumpparit cheerleadingliiton uudeksi jäseneksi ja valmistautui tulevan lauantain SCL toimielinten Kick off tilaisuuteen.

Hallitus kokoontuu seuraavan kerran Vierumäellä järjestettävien hallituksen ja toimiston yhteisten strategiapäivien yhteydessä 16.-17. syyskuuta.