Uutiset > Yleinen > Innostu cheeristä! -viikkoa vietetään tällä viikolla!

Innostu cheeristä! -viikkoa vietetään tällä viikolla!

Valtakunnallista Innostu Cheeristä! -viikkoa vietetään tällä viikolla 28.8.-3.9. jo toista kertaa. Innostu Cheeristä! -viikko on koko cheerleadingyhteisön yhteinen juhlaviikko, jolloin paikalliset seurat markkinoivat lajia yhtäaikaisesti yhdessä lajiliiton kanssa. Viikon keskiössä ovat seurojen järjestämät maksuttomat kokeilutunnit, joita seurat tarjoavat kaiken ikäisille liikkujille.

Innostu Cheeristä! -viikko sai alkunsa vuonna 2022 osana Opetus- ja kulttuuriministeriön koronatuella rahoittamaa hanketta. Hankkeen tavoitteena oli innostaa lajin pariin uusia harrastajia sekä tarjota jäsenseuroille työkaluja ja tukea jäsenhankinnan tehostamiseen. Viime vuonna markkinointikampanjassa oli mukana jopa kaksi kolmasosaa Cheerleadingliiton jäsenseuroista, joten oli selvää, että konsepti jää osaksi lajin vuosikalenteria myös tulevina vuosina.

”Viime vuonna lanseerattu Innostu Cheeristä! -viikko oli markkinointikampanjana menestys ja on ilo toteuttaa viikkoa uudestaan yhdessä cheerseurojen ja -joukkueiden kanssa. Haluamme kannustaa jokaista kokeilemaan cheerleadingia! Erityisesti toivomme, että saisimme pojat ja miehet rohkeasti kokeilemaan lajia ja siksi he toimivat markkinointikampanjan tärkeimpänä kohderyhmänä”, kertoo Cheerleadingliiton viestintä- ja markkinointikoordinaattori Wilma Sirkka.

Innostu Cheeristä! -viikko löytyy somekanavista hashtagilla #innostucheeristä ja #innostucheeristäviikko.

Löydät kaikki Suomen Cheerleadingliiton jäsenseurat täältä!

Lisätietoja:
SCL Viestintä- ja markkinointikoordinaattori Wilma Sirkka
puh. 050 304 7987 / wilma.sirkka@scl.fi