Uutiset > Yleinen > Jalotofun ja FINCHEERin kumppanuus syventyy kaudelle 2023-2024

Jalotofun ja FINCHEERin kumppanuus syventyy kaudelle 2023-2024

Luomutofun pioneerina tunnettu Jalotofu liittyi osaksi suomalaisen huippucheerleadingin menestystarinaa syksyllä 2022. Tähänastinen yhdessä kuljettu matka on ollut kaikin puolin menestyksekäs, ja meillä on ilo kertoa Jalotofun jatkavan maajoukkueiden pääravitsemuskumppanina!

Yhteistyö on syntynyt luontevasti yhteisestä arvopohjasta ja halusta tarjota konkreettista hyötyä maajoukkueurheilijoille. Yhteistyön myötä Jalotofu mahdollistaa cheerleading-maajoukkueiden ravintovalmennuksen myös alkavalla maajoukkuekaudella. Ravintovalmentajana jatkaa Powerfuel Nutrionin Saara Wahlgren.

”Olemme kumppanuuden jatkosta todella iloisia! Olemme kiitollisia, että Jalotofu on löytänyt meistä hyvän ja luotettavan yhteistyökumppanin ja että kumppanuus palvelee molempia osapuolia. Ravitsemus on merkittävässä osassa  huippu-urheilijan kokonaisvaltaista hyvinvointia ja on upeaa, että Jalotofu jatkaa maajoukkueiden pääravitsemuskumppanina mahdollistaen maajoukkueiden ravintovalmennuksen”, iloitsee Cheerleadingliiton toiminnanjohtaja Tiina Kuikka.

Jalotofun ja FINCHEERin yhteistyön tavoitteena on osoittaa, kuinka hyvin suunnitellussa kasvispainotteisessa ateriassa urheilijan ei tarvitse tinkiä mausta, ravintoaineiden laadusta tai mistään muustakaan. Ravintovalmennuksen lisäksi kumppanuudesta halutaan välittyvän hyvää fiilistä koko cheeryhteisölle. Raikkaita kohderyhmälle ja brändille sopivia sisältöjä nähdään Cheerleadingliiton kanavissa myös jatkossa.

Uusi elementti syventyvässä yhteistyössä on yksittäisten maajoukkueurheilijoiden mukaantulo urheilijalähettiläiksi.

”On kunnia-asia olla jatkossakin mukana urheilulajissa, joka kilpailee maailman ehdottomalla huipulla. Tässä yhteistyössä huippuluokan ravinto antaa hyvät eväät menestyä kilpailussa myös tulevina vuosina ja kasvattaa uusia lajin harrastajia joka tasolle. Cheerin energiset ja toisiaan kannustavat harrastajat ovat Jalotofun ydinkohderyhmää ja tämä yhteistyö on luonnollinen tapa lisätä molemminpuolista lisäarvoa. Yhteistyömme ydin kiteytyy erinomaisesti yhteisessä iskulauseessamme: Healthy Food Cheers You UP!”, kommentoi Jalofoodsin toimitusjohtaja Jouko Riihimäki.

”On erityisen hienoa, että pystymme tulevalla kaudella tarjoamaan kumppanuuden myötä kaupallisia mahdollisuuksia myös yksittäisille maajoukkueurheilijoille ja tukemaan sitä kautta urheilijoiden henkilöbrändien rakentumista”, Kuikka jatkaa.