Uutiset > Yleinen > Pohjola Vakuutuksesta Suomen Cheerleadingliiton uusi merkittävä yhteistyökumppani

Pohjola Vakuutuksesta Suomen Cheerleadingliiton uusi merkittävä yhteistyökumppani

Pohjola Vakuutus ja Suomen Cheerleadingliitto ovat sopineet kolmivuotisesta yhteistyökumppanuudesta. Pohjola Vakuutus on toiminut Suomen Cheerleadingliiton vakuutusyhtiönä jo vuosien ajan tarjoten lajin harrastajille erinomaisesti sopivat vakuutustuotteet. Alkavan yhteistyön tavoitteena on lisätä cheeryhteisön tietoutta hyvinvoivan ja terveen urheilijan peruspilareista sekä edistää turvallista lajikulttuuria. Kumppanuus Pohjola Vakuutuksen kanssa mahdollistaa cheerleadingmaajoukkueiden fysiikkaharjoittelun sekä turvallista lajikulttuuria edistävän HIT-kampanjan kehittämistyön.

Cheerleadingliiton lanseeraama, turvallisuutta edistävä HIT-kampanja laajentuu kumppanuuden myötä toimijoiden yhteiseksi kampanjaksi. HIT-kampanja on käynnissä kaikissa liiton kilpailuissa kannustaen joukkueita tekemään omalle taitotasolle sopivia kilpailuohjelmia. HIT-kampanjan kehittämistyön lisäksi yhteistyö mahdollistaa liittojohtoisten maajoukkueiden fysiikkavalmennuksen.

” Terve urheilija on monen asian summa ja yksi tärkeä osa tätä kokonaisuutta on lajin oheisharjoittelu. On upeaa saada Pohjola Vakuutus liiton kumppaniksi vahvistamaan ja jalkauttamaan tätä terveen urheilijan sanomaa lajiyhteisössämme. Vakuutuskumppanin mukaantulo HIT-kampanjan mahdollistajaksi on sen sijaan lähes täydellinen yhteenliittymä. Kyseessä on kampanja, jos on selkeä yhteinen tavoite molemmille – turvalliset ja puhtaat kilpailusuoritukset”, iloitsee Suomen Cheerleadingliiton toiminnanjohtaja Tiina Kuikka.

Myös Pohjola Vakuutuksessa iloitaan alkavasta yhteistyöstä.

”Cheerleading tavoittaa energisyytensä ja varmasti myös kansainvälisen menestyksen ansiosta kasvavan määrän lajista kiinnostuneita eri puolella Suomea. Vastuullisena vakuutuskumppanina haluamme osaltamme olla mukana tukemassa lajin kasvua ja jatkossa myös näkyä cheerleadingin parissa. Yhteisöllinen laji sopii kaikille, jotka haluavat kehittää fyysistä kuntoa, koordinaatiota ja liikkuvuutta ja sitä voi harrastaa monella eri tasolla”, toteaa Pohjola Vakuutuksen Sports Lead Ari Koski.

Pohjola Vakuutuksen Sporttiturva on yksi Suomen suosituimmista urheiluvakuutuksista ja se sopii loistavasti myös cheerleadingharrastajalle.

”Kymmenet eri lajiliitot suosittelevat jäsenistölleen Pohjolan Sporttiturva-vakuutusta, joka on nimensä mukaisesti kehitetty vastaaman urheilun tarpeita”, korostaa Ari Koski.

”Toisin kuin tavalliset tapaturmavakuutukset, Sporttiturva korvaa hoitokuluja myös silloin, kun loukkaantuminen ei ole aiheutunut ulkoisesta tekijästä. Cheerleadingin kaltaisessa lajissa tämäkin on vain yksi merkittävä etu monien muiden joukossa”, hän jatkaa.

Yhteistyön myötä tulemme kertomaan lisää Sporttiturvan tarjoamista hyödyistä cheerleadingharrastajalle.