Uutiset > Yleinen > Tinja Aistola Cheerleadingliiton huippu-urheilukoordinaattoriksi

Tinja Aistola Cheerleadingliiton huippu-urheilukoordinaattoriksi

Suomen Cheerleadingliitto on valinnut Tinja Aistolan (liikunnanohjaaja YAMK) liiton uudeksi huippu-urheilukoordinaattoriksi. Tinja aloittaa vakituisessa tehtävässä 16.9.2023.

Tinja on kerryttänyt työkokemusta huippu-urheilun parista työskennellessään Suomen Voimisteluliitossa joukkuevoimistelun lajipäällikkönä, jossa hän vastasi maajoukkueiden toiminnasta aina valintamenettelystä joukkueenjohtajan tehtävään arvokilpailuissa. Tinja saattaa osalle olla tuttu nimi myös cheerleadingin parista, sillä hän on työskennellyt SCL:ssa tapahtumakoordinaattorina/kilpailujohtajana vuosina 2018-2019.

”Innostuneena odotan päästä työskentelemään takaisin cheerleadingin pariin ja tutustumaan lajin huippuosaajiin. Uskon, että aiempi työkokemukseni on hyödyksi tulevissa työtehtävissä. Yhdessä valmentajien, urheilijoiden, liiton toimihenkilöiden ja hallituksen kanssa voimme viedä lajin huippu-urheilua kohti tavoitteita. On ilo päästä mukaan maajoukkueiden toimintaan!”, Tinja kertoo.

Huippu-urheilukoordinaattorin keskeinen tehtävä on koordinoida liiton kolmen aikuisten maajoukkueen toimintaa. Lisäksi hän koordinoi lajin kehittämiseen keskittyvien toimielinten toimintaa ja tukee cheer-lajien strategista kehittämistä kohti kansainvälistä edelläkävijyyttä.

”Tinjan kokemus huippu-urheilun parissa työskentelystä ja aikaisempi työkokemus liitosta antavat erinomaiset valmiudet huippu-urheilukoordinaattorin tehtävään. Projektityöhön soveltuva asenne ja systemaattinen työote mahdollistavat edellytykset pitkäjänteiseen ja tulokselliseen työhön maajoukkueiden ja suomalaisen huippu-cheerleadingin parissa”, kommentoi Cheerleadingliiton toiminnanjohtaja Tiina Kuikka.

Lämpimästi tervetuloa Tinja!