Uutiset > Yleinen > Cheerleadingliiton ansiomerkkien haku auki!

Cheerleadingliiton ansiomerkkien haku auki!

Jälleen on aika hakea Suomen Cheerleadingliiton ansiomerkkejä ansioituneille seuratoimijoille. Liiton ansiomerkki voidaan myöntää henkilölle, joka on ansiokkaasti edistänyt cheerleadingin ja cheertanssin kehittymistä Suomessa ja toiminut ansiokkaasti joko liiton tai sen alaisten seurojen hyväksi. Ansiomerkit ovat kultainen, hopeinen ja pronssinen ansiomerkki ja ne myöntää Suomen Cheerleadingliiton hallitus.

SCL on ottanut käyttöön uuden ansiomerkkien haku- ja myöntöaikataulun syksyllä 2023. Jatkossa ansiomerkkien haku toteutuu vain syksyisin ja myönnetyt ansiomerkit jaetaan seuraavan kevään aikana. Näin ollen syksyllä 2023 merkkien varsinainen jakaminen tapahtuu aikavälillä 1/2024-6/2024 tai erikseen sovittaessa syksyllä 2024. Seuraavan kerran ansiomerkkejä voi hakea syksyllä 2024.

Lue merkkien tarkemmat kriteerit sekä hae ansiomerkkejä täältä 31.10.2023 mennessä!