Uutiset > Yleinen > Suomen Cheerleadingliitto ja Sokos Hotels yhteistyöhön!

Suomen Cheerleadingliitto ja Sokos Hotels yhteistyöhön!

Meillä on ilo esitellä Suomen Cheerleadingliiton uusin kumppani – Sokos Hotels!

Suomessa järjestetään vuosittain toistakymmentä cheerleadingin kilpailutapahtumaa ympäri Suomen. Päätähuimaavien temppujen lisäksi pään pistää pyörälle kilpailuiden osallistujamäärät. Kisamatolla saatetaan nähdä kisaviikonlopun aikana jopa 3 500 urheilijaa, joten cheerleadereiden saapuminen kaupunkiin ei voi jäädä keneltäkään, vähiten hotelliketjuilta, huomaamatta!

Mittavien majoitustarpeiden ja yhteisen arvomaailman pohjalle oli helppo rakentaa kumppanuutta Suomen luotettavimman hotelliketjun kanssa.

”Luotettavuus, vastuullisuus ja sporttisen elämäntavan edistäminen ovat tärkeitä asioita meille molemmille. Sokos Hotels mahdollistaa urheilijoille laadukkaat yöunet ja hyvän ravinnon kisamatkoilla – eli edellytykset onnistuneeseen kisasuoritukseen ”, SCL:n toiminnanjohtaja Tiina Kuikka iloitsee alkavaa yhteistyötä.

Yhteistyön myötä Cheerleadingliitto pyrkii keskittämään kaikki liiton majoitukset, kokoukset ja koulutukset Sokos Hotelleihin, ja kannustaa seurojaan samaan.

”Olemme todella innoissamme uusimmasta jäsenestämme S-ryhmän hotellien kumppanuusperheessä. Lähdemme rakentamaan pitkäjänteistä yhteistyötä Cheerleadingliiton kanssa ja uskonkin, että luomme yhdessä uusia menestystarinoita. Arvomme kohtaavat hienosti”, Jarno Savolainen, Sokos Hotelsin kansainvälisen ja vapaa-ajan myynnin myyntiryhmän päällikkö, toteaa.