Uutiset > Yleinen > Jungle Juice Bar Suomen Cheerleadingliiton uudeksi kumppaniksi!

Jungle Juice Bar Suomen Cheerleadingliiton uudeksi kumppaniksi!

Kotimainen smoothie- ja mehubaariketju Jungle Juice Bar on Suomen Cheerleadingliiton uusin kumppani!

”Olemme todella iloisia uudesta energisestä yhteistyökumppanistamme. Jungle Juice Barin ravitsevat smoothiet ja mehut sopivat täydellisesti urheilijan arkeen. Lisäksi cheerleadingin energisyys, vauhdikkuus ja yhteisöllisyys kulkevat käsi kädessä Jungle Juice Barin brändin kanssa, joten yhteistyö tuntui alusta asti luontevalta”, liiton toiminnanjohtaja Tiina Kuikka iloitsee.

”Toimimme ylpeänä Suomen Cheerleadingliiton virallisena sponsorina vuonna 2024. Olemme innoissamme, että pääsemme tukemaan nuoria urheilijoita sekä Suomen Cheerleadingliiton missiota turvallisesta ja laadukkaasta lajiyhteisöstä. On upeaa tehdä yhteistyötä lajin kanssa, joka välittää sitä samaa hyvää energiaa, mitä mekin Jungle Juice Barilla. Smoothiet kädessä kohti kansainvälistä cheermenestystä”, Jungle Juice Barin toimitusjohtaja Elli Holappa kommentoi.