Uutiset > Yleinen > Kisakausi jatkuu helmikuussa Start-kilpailuilla!

Kisakausi jatkuu helmikuussa Start-kilpailuilla!

Tammikuu saatiin cheerkisojen osalta huilia, mutta helmikuussa mennään taas! Tässä kuussa pääsemme nauttimaan cheerleading-kilpailuiden energiasta yhteensä neljässä eri kaupungissa alueellisten Start-kilpailuiden merkeissä.

HELMIKUUN KISATAPAHTUMAT

La 3.2. Tampere / Start Länsi – Cheernääs Tampere
LA 10.2. Vantaa / Start Etelä – Lion Cup
SU 11.2. Leppävirta / Start Itä – Winter Wildness
LA 17.2. Kuortane / Start Pohjoinen – Komia Cheer

Osta liput tapahtumiin täältä!

Kilpailuiden aikataulut ja kisajärjestäjän somekanavat löytyvät SCL:n kalenterista kunkin kilpailun kohdalta.

Mikä ihmeen Start-kilpailu?

Cheerleadingliiton kilpailujärjestelmä koostuu Start-, Spirit-, Super- ja SM-kilpailuista. Start-kilpailut ovat alueellisia, paikallisen cheerleadingseuran järjestämiä kilpailuja, jotka ovat suunnattu kaikille ja kaiken ikäisille!

Start-kilpailuja pyritään järjestämään jokaisella alueella (eteläinen, itä, länsi, pohjoinen) kaksi kertaa kauden aikana. Näin ollen jokaisen joukkueen on mahdollista kilpailla omalla alueella ja omassa sarjassa vähintään kahdesti kaudessa.

Start-kilpailu kauden ja kisauran käynnistäjänä

Nimensä mukaisesti Start-kilpailut symboloivat alkua. Start-kisat käynnistävät kilpailevien joukkueiden kisakauden, minkä lisäksi Start-kisat ovat usein monen cheerleaderin ensimmäinen kisakokemus. Start-kilpailut ovat ainoa kisatapahtuma, jossa myös 7-8 vuotiaat pääsevät kilpailemaan.

Start-kilpailujen myötä korkeammalla tasolla kilpailevat joukkueet pääsevät kilpailemaan useasti ja rakennuttamaan kilpailukoreografiaansa kauden aikana askel kerrallaan. Start-kilpailuissa joukkue suorittaa usein pelkistetymmän kilpailuohjelman, jota he lähtevät vaikeuttamaan kevättä kohti.  Start-kilpailuista saadun tuomaripalautteen perusteella joukkueet muokkaavat ohjelmaansa kohti kauden tärkeämpiä kisoja.

Start-kisojen lipunmyynti & striimaus

Cheerleading on parasta paikan päällä, joten kannattaa suunnata katsomoon nauttimaan vauhdikkaasta lajista! Saapumalla paikan päälle anna tuen ja kannustuksen kisaaville joukkueille sekä paikalliselle cheerleadingseuralle. Tapahtumien lipunmyyntiin. 

Start-kilpailut järjestävä seura voi halutessaan järjestää striimauksen.  Seuraathan siis tapahtuman järjestävän seuran tiedotuskanavia mahdollisen striimin osalta.