Uutiset > Yleinen > Uusi lisenssikausi alkaa 1.8.2024

Uusi lisenssikausi alkaa 1.8.2024

Kauden 2024-25 lisenssimyynti aukeaa Suomisportissa 1.8.2024.

Lisenssikausi on voimassa 1.8.2024-31.7.2025, ja lisenssikauden aikana ostetut lisenssit ovat voimassa 31.7.2025 asti.

Lisätietoa lisenssityypeistä, -hinnoista ja lisenssin ostosta löydät täältä!

Miksi ostaa lisenssi jo elokuussa?

Cheerleadingliiton lisenssikausi on 1.8.2024-31.7.2025 ja lisenssin hinta on koko lisenssikauden ajan sama. Lisenssi tulee hankkia 31.10.2024 mennessä, joten vältyt ylimääräiseltä stressiltä hoitamalla lisenssiasiat kuntoon heti elokuussa. Mikäli ostat vakuutuksellisen lisenssin elokuun aikana, on vakuutus voimassa takautuvasti 1.8.2024 alkaen.

Mikä muuttuu tai on uutta?

Aiemmin myynnissä olleet A-, B-, C- ja vakuutukseton kilpalisenssi ovat jatkossa Kilpalisenssi cheerleading tai cheertanssi. Kilpalisenssiin on tuttuun tapaan mahdollista ostaa  kilpavakuutus lisenssin oston yhteydessä (oikea vakuutus määrittyy automaattisesti iän mukaan).

Harrastelisenssi A, B, C ja vakuutukseton harrastelisenssi ovat jatkossa Harrastelisenssi, johon voi kilpalisenssin tapaan ostaa harrastevakuutuksen halutessaan.

Valmentajavakuutukseen on lisätty mukaan myös huoltajat ja joukkueenjohtajat, joten jatkossa Huoltaja-/joukkueenjohtajalisenssin kanssa on mahdollista ostaa vakuutus.

Kilpalisenssi on myynnissä jatkossa erikseen kumpaankin alalajiin, cheerleadingiin ja cheertanssiin. Muutoksella halutaan mahdollistaa eri alalajeissa kilpaileminen kilpailukauden aikana niin, että urheiljan on mahdollista edustaa kahta seuraa, jos samassa seurassa ei ole mahdollista harrastaa sekä cheerleadingia että cheertanssia. Muutos koskee ainoastaan eri lajeja, samassa lajissa voi jatkossakin kilpailijana edustaa vain yhtä seuraa kilpailutapahtumassa. Muut lisenssit ovat tuttuun tapaan voimassa sekä cheerleadingissa että cheertanssissa.


Uuden lisenssikauden tuotteet ovat myynnissä Suomisportissa keskiviikosta 1.8.2024 alkaen!

Lisätietoja löydät nettisivujen Lisenssit -osiosta. Yleisimpiin kysymyksiin löydät vastaukset täältä, voit olla myös yhteydessä liiton toimistoon osoitteessa office@scl.fi.