Uutiset > Yleinen > SCL hakee kokoaikaista lajikoordinaattoria vakituiseen työsuhteeseen

SCL hakee kokoaikaista lajikoordinaattoria vakituiseen työsuhteeseen

Suomen Cheerleadingliitto ry (SCL) on vuonna 1995 perustettu lajiliitto, jonka alaisuuteen kuuluu 51 jäsenseuraa, joissa harrastaa yli 8300 cheerleaderia. Liiton toiminta koostuu koulutustoiminnasta, jäsenpalveluista, tapahtumajärjestämisestä, seuratoiminnasta ja yleisestä cheerleadingin edunvalvonnasta Suomessa. Toimistomme sijaitsee Helsingissä Hämeentiellä.

Haemme nyt palvelukseemme kokoaikaista lajikoordinaattoria vakituiseen työsuhteeseen.

Lajikoordinaattorin tehtävänä on Suomen Cheerleadingliiton lajitoiminnan kehittäminen, suunnitteleminen ja toteuttaminen. Lajikoordinaattorin toimenkuva on monipuolinen. Vastuisiin kuuluu mm. lajin huippu-urheilun kehittäminen yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa, jäsenseurojen tukeminen sekä lajin huippu-urheilun kokonaisvaltainen koordinointi sisältäen hallinnollisia sekä matkajärjestelyihin ja leirivarauksiin liittyviä toimintoja. Lajikoordinaattorin toimeen kuuluu myös itsenäistä talousvastuuta.

Lajikoordinaattori toimii liiton koulutussuunnittelijan työparina ja kehittää lajia rakentavan ja hedelmällisen yhteistyön kautta.

Parhaimmat valmiudet tehtävään antaa soveltuva korkeakoulututkinto ja vankka kokemus urheilulajin kehittämisestä liittotasolla. Cheerleadingin lajituntemus on tehtävän menestyksekkään hoitamisen kannalta välttämätön. Liikuntajärjestökentän tuntemus sekä valmiit kontaktit liikuntajärjestökentässä katsotaan eduksi.

Toivomme, että olet oma-aloitteinen ja kehittämisorientoitunut työtekijä, jolla on hyvät organisointi- ja vuorovaikutustaidot. Et vieroksu toimistotöitä laidasta laitaan. Arvostamme hyviä yhteistyötaitoja, paloa lajin kokonaisvaltaiseen kehittämiseen, avointa suhtautumista asioihin sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Edellytämme työntekijältä valmiutta viikonlopputöihin ja matkustamiseen vähintään kotimaassa.

Tarjoamme sinulle vastuullisen työn energisessä työympäristössä ja mahdollisuuden olla mukana kehittämässä Suomessa voimakkaassa kasvussa olevaa lajia.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen ja CV maanantaihin 14.8.2017 mennessä sähköisesti osoitteeseen heidi.heiskanen@scl.fi tai postitse osoitteeseen Suomen Cheerleadingliitto, Heidi Heiskanen, Hämeentie 105 A, 00550 Helsinki.

Lisätietoja työstä antaa 8.-9.8. klo 12–16 välillä toiminnanjohtaja Heidi Heiskanen puhelimitse numerosta 045-2095499

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen ote rikosrekisteristä.