Uutiset > Yleinen > Tanssimaajoukkueen koreografiksi huippunimi Yhdysvalloista

Tanssimaajoukkueen koreografiksi huippunimi Yhdysvalloista

Vuoden 2018 tanssimaajoukkueprojektin koreografiksi on syyskuussa kiinnitetty amerikkalainen Brittany Wright. Brittanylla on vahva tausta paitsi itse tanssijana, myös valmentajana ja koreografina. Koreografioita hän on menestyksekkäästi tehnyt lajin All Star –puolelle sekä yliopistojoukkueille, joista maineikkain lienee koko cheertanssimaailman tuntema Louisville Ladybirds Dance Team, 14-kertainen ja edelleen hallitseva NDA-mestari. Brittany on myös itse Louisville Ladybirds –kasvatti; opiskeluaikoinaan hän tanssi itse tässä joukkueessa ja toimi viisi vuotta joukkueen kapteenina.

Opiskelujen jälkeen tanssi, tanssin opettaminen ja koreografina toimiminen vei Brittanyn Los Angelesiin, jossa hänet otettiin arvostetun agentin McDonald Selznick Associatesin listoille ja samaan aikaan hän työskenteli tanssijana erittäin arvostetussa Immabeast Companyssä.

Nykyisin Brittany on erittäin kysytty opettaja ja koreografi, ja kiertää opettamassa tanssin Master Class –kiertueilla ja tekee koreografioita menestyville yliopisto- ja All Star-joukkueille. Hänen koreografiansa ovat vuosien varrella napanneet useita palkintoja ja erikoiskunniamainintoja, viimeisimpänä hän mainitsee tuomareiden valitseman Innovative Choreography Awardin, jonka hänen koreografiansa nappasi Louisville Ladybirdsien voiton lisäksi vuoden 2017 NDA-mestaruuskisoissa.

Suomeen tuloa ja suomalaisten tanssijoiden näkemistä sekä heihin tutustumista Brittany odottaa innolla:
— I’m driven and motivated by a passion for dance,  and I hope to instill that same drive in the dancers and performers that I work with.

Brittany tapaa Suomen tanssimaajoukkueen koreografialeireillä tammikuussa ja maaliskuussa.

Tutustu joukkueen suomalaisvalmennukseen täältä: https://www.scl.fi/2017/10/04/tanssimaajoukkueen-valmentajat-valittu-vuodelle-2018/