Uutiset > Yleinen > Onnea valmentajakoulutus taso 2 -kurssilta valmistuneille

Onnea valmentajakoulutus taso 2 -kurssilta valmistuneille

Vuoden 2019 vk2-kurssilta valmistui kymmenen jäsenseurojemme valmentajaa. Onnittelut valmistuneille ja tervetuloa mukaan tason 3-koulutukseen ensi vuonna.

Tämän vuoden valmentajakoulutus taso 2 keräsi mukaan kymmenen valmentajaa ja jokainen läpäisi koulutuksen hyväksytysti. Osallistujia oli mukana kuudesta eri jäsenseurasta. Koulutus kattoi yhteensä 160h opiskelua, joista lähijaksoilla Vierumäellä vietettiin kolme viikonloppua. Onnittelut valmistuneille tason 2 lajivalmentajille.

 

 

Kauhanen Emmi Leppävirran Viri
Kokkonen Laura Spirit Shakin
Oksanen Jenna Jaguars Spirit Athletes
Saukkonen Sonja Leppävirran Viri
Suomela Jenni West Coast Vikings
Hettula Janina Smash
Leino Cia Spirit Shakin
Hakala Inka Cheer Stars
Walden Saara Cheer Stars
Tervakangas Laura Smash

 

Seuraava kakkostason koulutuskokonaisuus alkaa helmikuussa 2020 ja mukaan otetaan 12 ensimmäistä ilmoittautunutta. Lähijaksojen päivämäärät julkaistaan samalla kun 2020 koulutuskalenteri.

Koulutussisällöt:

”Koulutuskokonaisuus koostuu kolmesta la-su tai pe-su lähijaksosta ja ennakko- ja välitehtävistä. Lähijaksoilla on läsnä kouluttaja liiton sekä urheiluopiston puolesta. VK-2 koulutus perustuu Suomalaisen valmennusosaamisen malliin. Osaamistavoitteina on urheilijan ja joukkueen vuosisuunnittelu ja toteutus, kuormittumisen ja palautumisen ymmärtäminen, kilpamenestykselliset tavoitteenasettelut, oman valmentajuuden kehittäminen, harjoittelun testaus ja analysointi sekä pyramiditekniikka (level 5-6) tai tanssin ilmaisu.”