Uutiset > Yleinen > Sääntötoimikunta tiedottaa

Sääntötoimikunta tiedottaa

Sääntötoimikunta tiedottaa

Sääntötoimikunta on kesän aikana selvittänyt eri tapoja jatkaa sääntötulkintaa videoiden välityksellä. Video tulkintaa tullaan jatkamaan vielä syksyn 2019 ajan, mutta huomioittehan, että vuonna 2020 tätä palvelua ei mahdollisesti tulla enää jatkamaan. Tämän myötä sääntötoimikunta kannustaa seuroja panostamaan sääntökoulutuksiin ja varmistamaan, että valmentajat saavat oikeanlaista ohjeistusta seurojen sisällä tai osallistuvat aktiivisesti tarjottaviin koulutuksiin.

Syksyn tulkintapalvelu

Tietosuojalain uudistuksen myötä videoita ei enää jatkossa voi lähettää sääntötoimikunnalle ja näin ollen olemme uudistaneet tätä prosessia. Syksyn 2019 aikana tulkintapalvelu toimii seuraavasti:

1) Yksi seura voi lähettää maksimissaan viisi eri tulkintakysymystä sääntötoimikunnalle. Kysymykset tulee lähettää extranetissä olevan google forms: in kautta. Suosittelemme seuroja keräämään kysymykset ensin mahdolliselle valmennusvastaavalle / valmennuspäällikölle, jotta seuran kannalta tulevat ne hankalimmat kysymykset käytyä läpi sääntötoimikunnan kanssa. Mikäli kysymyksiä tulee yhdeltä seuralta enemmän, vastaa sääntötoimikunta vain viiteen ensimmäisenä saapuneeseen kysymykseen.

2) Tulkintapyynnöissä on käytettävä Extranetissä olevaa google forms: ia ja mukaan on liitettävä linkki videosta. Muilla tavoilla tulleita tulkintapyyntöjä ei käsitellä. Tämä koskee myös jo lähetettyjä kysymyksiä, joten heinä-elokuun aikana tulleet kysymykset on lähetettävä uudestaan tämän prosessin mukaisesti, mikäli ne ovat koskeneet videotulkintaa.

Sääntötoimikunnan tavoitteena on kokoontua tulkitsemaan google forms: in kautta saapuneita kysymyksiä 18.9. sekä 23.10. Molempien päivien jälkeen vastaukset lähetetään seuroille noin viikon kuluessa (aikataulu riippuu tulleiden kysymysten määrästä). Kysymykset tulee lähettää viimeistään edellisenä päivänä, jotta ne ehtivät mukaan kyseisen päivän tulkintoihin. (Huom! mahdollisessa sairastapauksessa tai muussa poikkeustilanteessa päivämäärät saattavat muuttua. Tällaisessa poikkeustilanteessa kommunikoimme asiasta ja vastaamme saapuneisiin kysymyksiin niin pian kuin mahdollista.)

Muissa asioissa sääntötoimikunnan tavoittaa edelleen myös sähköpostitse: saantotoimikunta@scl.fi