Uutiset > Yleinen > Haemme kokoaikaista talous- ja hallintoassistenttia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

Haemme kokoaikaista talous- ja hallintoassistenttia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

Haemme nyt palvelukseemme kokoaikaista talous- ja hallintoassistenttia vakituiseen työsuhteeseen.

Suomen Cheerleadingliiton talous- ja hallintoassistenttina toimenkuvasi koostuu taloushallinnollisista tehtävistä ja yleiseen hallintoon liittyvistä tehtävistä. Toimit myös liiton toiminnanjohtajan oikeana kätenä. Taloushallinnon puolella vastaat yhdessä ulkopuolisen kirjanpitotoimiston kanssa osto- ja myyntireskontrasta, matkalaskujen hallinnasta ja kirjanpitoaineiston valmistelusta raportointia varten. Yleishallinnon puolella hoidat muun muassa työsuhteisiin liittyviä asioita, kuten vakuutuksiin, työterveyshuoltoon ja toimistokiinteistöön liittyviä tehtäviä. Hallinnon alla vastaat myös Cheerleadingliiton lisenssiasioista, eri rekisterien ajantasaisuudesta ja kokous-, matka-, ja tilavarausten tekemisestä. Työhösi kuuluu myös asiakaspalvelua.

Odotamme sinulta:

  • laaja-alaista ymmärrystä taloushallinnosta
  • kokemusta taloushallinnon hoitamisesta
  • kokemusta työsuhteeseen liittyvien asioiden hoitamisesta
  • vähintään toisen asteen perustutkintoa ja soveltuvaa koulutusta (esim. tradenomi tai merkonomi)
  • hyviä MS Office taitoja
  • hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja
  • tarkkaa ja järjestelmällistä työotetta
  • hyvää suomen ja englannin kielen hallintaa

Kokemus Netvisor -taloushallintaohjelmiston käytöstä katsotaan eduksi.

Tehtävässä viihtyy henkilö, joka omaa joustavan ja proaktiivisen työotteen, auttaa muita mielellään ja pystyy sopeutumaan muuttuviin tilanteisiin. Edellytämme työntekijältä valmiutta ajoittaisiin viikonlopputöihin ja ajoittaista valmiutta matkustamiseen kotimaassa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn dynaamisessa ja urheiluhenkisessä työympäristössä. Cheerleading on harrastajamääriltään jatkuvassa kasvussa, joten tylsää päivää ei toimistolla ole. Työpaikallamme on kirjattu toimivan työyhteisön pelisäännöt, joiden pääteemat ovat viestintä, vuorovaikutus ja ilo. Meillä tehdään aktiivisesti töitä työntekijöiden työtyytyväisyyden eteen.

Tehtävän palkkaus perustuu urheilujärjestöjä työehtosopimukseen. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika. Henkilön toivotaan aloittavan tehtävässä mahdollisimman nopeasti.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen ja CV mahdollisimman pian, mutta viimeistään perjantaina 20.3. mennessä sähköisesti osoitteeseen heidi.borg@scl.fi tai postitse osoitteeseen Suomen Cheerleadingliitto, Heidi Borg, Valimotie 10, 00380 Helsinki. Työhakemuksia käydään läpi jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja työstä antaa 11.-12.3. klo 12–14 välillä toiminnanjohtaja Heidi Borg puhelimitse numerosta 045-2095499

 

Suomen Cheerleadingliitto ry (SCL) on vuonna 1995 perustettu lajiliitto, jonka alaisuuteen kuuluu 56 jäsenseuraa, joissa harrastaa lähes 15 000 lasta, nuorta ja aikuista. Liiton toiminta koostuu koulutustoiminnasta, jäsenpalveluista, kilpailu- ja seuratoiminnasta, huippu-urheilusta ja yleisestä cheerleadingin edunvalvonnasta Suomessa. Toimistollamme työskentelee vajaan kymmenen henkilön lämminhenkinen ja energinen tiimi. Toimistomme sijaitsee Helsingissä Pitäjänmäellä Valimotiellä samoissa tiloissa Voimisteluliiton, Uintiliiton ja Kaukalopallo- ja Ringetteliiton kanssa.