Uutiset > Yleinen > Puhtaasti paras 2020-kilpailu SCL:n jäsenseuroille: Jaossa 750€ arvoinen Ice Power-paketti

Puhtaasti paras 2020-kilpailu SCL:n jäsenseuroille: Jaossa 750€ arvoinen Ice Power-paketti

Haastakaa seuranne jäsenistö suorittamaan maksuton Puhtaasti paras-verkkokoulutus ja voittakaa seurallenne Ice Powerin tuotepaketti!

Golden Spirit Phoenix edusti Suomea EM-kilpailuissa 2019. Koko joukkue on suorittanut Puhtaasti paras-verkkokoulutuksen.

Suomen Cheerleadingliitto järjestää Puhtaasti paras-verkkokoulutuskilpailun kaikille SCL:n jäsenille. Tavoitteena on saada lisättyä antidopingtietoutta sekä urheilijoiden että taustajoukkojen keskuudessa.

Poikkeuksellisen kevään vuoksi kampanjan osallistumisaikaa on päätetty pidentää vuoden 2020 loppuun. Osallistuakseen kilpailuun, tulee seuran edustajilla olla verkkokoulutus tehtynä 11.12. mennessä, ja seuran tulee toimittaa lista koulutuksen suorittaneista ilmoittautumislomakkeella 15.12.2020 mennessä. Niiden seurojen kesken, joiden jäsenistöstä vähintään 85 prosenttia on suorittanut verkkokoulutuksen, arvotaan Ice Powerin tuotepaketti, jonka arvo on 750 €. SCL todentaa koulutuksen suorittaneiden oikeellisuuden SUEKilta saatavan diplomikoonnin mukaan pistotarkastuksin.

Verkkokoulutuksen suorittamiselle ei ole ala- tai yläikärajaa. Verkkokoulutuksen voi suorittaa harrastaja, kilpaurheilija, valmentaja, joukkueenjohtaja, hallituksen jäsen, harrastajan vanhempi tai kuka tahansa muu seuran toiminnassa mukana oleva henkilö.

Puhtaasti paras -verkkokoulutus sisältää nyt myös uuden kertausosion, jonka avulla voi kerrata osaamista antidopingasioissa. Kertausosiossa käydään läpi koulutuksen eri osa-alueita. Kertausosion suorittamisesta tulee merkintä diplomiin.

Osallistumisohje:

  1. Haastakaa seuranne joukkueet mukaan suorittamaan Puhtaasti paras-verkkokoulutus.
  2. Suorittakaa verkkokoulutus hyväksytysti 11.12.2020 mennessä.
  3. Kerätkää lista kaikista seuranne koulutuksen suorittaneista ja ilmoittakaa seuranne tällä lomakkeella mukaan kilpailuun: https://my.surveypal.com/Puhtaasti-Paras-2020 15.12.2020 mennessä. Liittäkää lista yhtenä tiedostona mukaan lomakkeelle.

Tietoa Puhtaasti paras-verkkokoulutuksesta:

Puhtaasti paras on verkkokoulutus urheilijoille ja heidän tukijoukoilleen. Sen sisältö perustuu antidopingsäännöstöihin, jotka ovat tulleet voimaan 1.1.2015. Koulutukseen kuuluu seitsemän osiota, joissa annetaan keskeistä tietoa antidopingasioista. Kunkin osion suorittamiseen kuluu 3–4 minuuttia.

Osioissa on videoita, harjoituksia ja tietosisältöä. Kaikkia osioita ei tarvitse suorittaa kerralla, koska suoritukset tallentuvat ohjelmaan.

Kun kaikki osiot on suoritettu, saat sähköpostitse diplomin. Jokaisen osion jälkeen saat sähköpostitse yhteenvedon osion tärkeimmistä asioista.

Puhtaasti paras -verkkokoulutus toimii mobiililaitteissa sekä PC- ja Mac-tietokoneissa.

(lähde: https://puhtaastiparas.fi/Home/About)