Uutiset > Uutiset > SCL tiedottaa: hallituksen kokous 13/2020

SCL tiedottaa: hallituksen kokous 13/2020

Suomen Cheerleadingliiton hallitus piti vuoden 13. kokouksensa tiistaina 19. toukokuuta. Kokouksessa käsiteltiin strategian 2018-2023 toimeenpanoa erityisesti vuoden 2021 osalta, tehtiin viimeiset linjaukset kevätkokoukselle esitettävään kilpailujärjestelmäuudistukseen liittyen sekä keskusteltiin ajankohtaisesta koronavirustilanteesta ja valmistautumisesta kevätkokoukseen.

Koronavirusepidemian aiheuttamien talouden tappioiden sekä toiminnan sopeutustoimien johdosta strategian toteutumissuunnitelmaa tarkennetaan ja osa suunnitteluista toimenpiteistä siirretään toteutettavaksi myöhemmin strategiakauden aikana. Strategian tarkennettu toteuttamissuunnitelma esitellään jäsenistölle syyskokouksessa 2020 ensi vuoden toimintasuunnitelman ja talousarvion yhteydessä.

Hallitus käsitteli kilpailujärjestelmän uudistusta viime viikolla pidetyn keskustelutilaisuuden palautteiden valossa ja päätti esittää kilpailujärjestelmän uudistukseen liittyen siirtymäaikaa kevään 2021 osalta. Siirtymäajan aikana keväällä 2021 kilpailut järjestetään uuden järjestelmän mukaisesti, mutta ikärajoissa ja sarjoissa noudatetaan vuoden 2020 voimassa olevia sarjoja ja ikärajoja. Siirtymäajan määritelmät esitellään tarkemmin kevätkokouskutsun yhteydessä toimitettavassa kilpailujärjestelmäuudistuksen esityksessä.

Hallitus keskusteli lisäksi seuroille annettavan harjoittelusuosituksen päivittämisestä 1. kesäkuuta alkavalle ajalle. Olympiakomitea julkaisi oman päivitetyn ohjeistuksensa 19.5. ja Suomen Cheerleadingliitto tulee antamaan lajikohtaisen suosituksen perjantaihin 22.5. mennessä.

Lisätietoja: Suomen Cheerleadingliiton puheenjohtaja Riikka Taivassalo, riikka.taivassalo@scl.fi