Uutiset > Yleinen > Liittojohtoisiin maajoukkueisiin videohaku!

Liittojohtoisiin maajoukkueisiin videohaku!

Koronavirusepidemian aiheuttamien muutoksien johdosta liittojohtoisten maajoukkueiden urheilijavalinnat toteutetaan syksyllä 2020 videokarsintoina.

Suomen Cheerleadingliiton hallitus on päättänyt, että kauden 2020 – 2021 maajoukkuetoiminta toteutetaan supistettuna. Supistetun toiminnan perusteena on koronavirusepidemian vaikutukset yleisötilaisuuksien järjestämiseen ja näiden toimenpiteiden vaikutukset liiton kilpailutoimintaan ja sitä kautta liiton talouteen. Käytännössä supistaminen näkyy karsintatilaisuuden ja -leirin peruuntumisena, ulkomaalaisten asiantuntijoiden sekä maajoukkueiden joukkueenjohtajan palkkaamisen siirtymisenä syksyltä eteenpäin.

Maajoukkueiden karsintojen tarkempi ajankohta sekä muu ohjeistus ilmoitetaan myöhemmin. Videohaku koskee kaikkia kolmea liittojohtoista maajoukkuetta (cheer naiset ja seka sekä cheertanssi).