Uutiset > Yleinen > Suomen Cheerleadingliiton suositus harjoitustoiminnasta 1.6. alkaen

Suomen Cheerleadingliiton suositus harjoitustoiminnasta 1.6. alkaen

Suomen Cheerleadingliiton suositus harjoitustoiminnasta 1.6. alkaen (voimassa toistaiseksi) luettavissa tästä. Päivitetty ohjeistus perustuu valtioneuvoston, aluehallintoviraston ja Olympiakomitean ohjeistuksiin.


Valtioneuvoston periaatepäätöksen 6.5.2020 mukaisesti urheilukilpailut ja -sarjat voidaan käynnistää kesäkuun alusta alkaen erityisjärjestelyin, mikä mahdollistaa lajin- ja pelinomaisen harjoittelun käynnistämisen ulko- ja sisäliikuntapaikoilla. Harjoittelun tulee tapahtua alle 50 hengen ryhmissä. Lajikohtaisia ja tarkennettuja ohjeita tiedotteessa.

Koronavirusepidemia ei ole ohi ja lajinomaiseen harjoitteluun on palattava vastuullisesti. Ohjeistukset voivat myös muuttua nopeasti ja niitä päivitetään uusimpien tietojen mukaisesti.

Cheerleadingliitto seuraa viranomaisten ja Olympiakomitean ohjeistuksia mahdollisista muutoksista.