Uutiset > Yleinen > SCL HAKEE CHEERTANSSIMAAJOUKKUEVALMENTAJAA

SCL HAKEE CHEERTANSSIMAAJOUKKUEVALMENTAJAA

Sinustako Suomen Cheerleadingliiton tanssimaajoukkuevalmentaja?

Haluatko päästä suomalaisen cheerleadingin näköalapaikalle? Haluatko olla mukana viemässä suomalaisesta cheertanssia kohti MM-kultaunelmaa?

SCL hakee valmentajaa liittojohtoisen cheertanssimaajoukkueen valmennustiimiin kaudelle 2020 – 2021. Hakijalta toivomme vahvaa lajiosaamista, valmennuskokemusta, ymmärrystä huippu-urheilusta sekä kehittävää asennetta ja urheilijalähtöistä valmennustapaa. Kokemus SCL:n maajoukkuetoiminnasta luetaan eduksia.

Etsimme siis osaavaa ja innokasta valmentajaa mukaan projektiin, suunnittelemaan ja toteuttamaan maajoukkueiden valintaa, harjoittelua ja koreografisia elementtejä sekä urheilijaksi kasvamista. Tämä edellyttää maajoukkuevalmentajalta osaamista niin lajitaitojen kuin tukiharjoitteidenkin osalta. Maajoukkuevalmentajalta odotetaan aktiivista vuorovaikutusta eri sidosryhmien kanssa kuten maajoukkueurheilijoiden seurojen, seuravalmentajien ja vanhempien sekä liiton muiden maajoukkueiden ja eri toimijoiden kanssa. Hyvät sosiaaliset taidot luetaan valmentajalle eduksi.

Valmennustiimin jäseniksi valittavalta edellytämme mahdollisuutta osallistua maajoukkueen urheilijavalintoihin sekä kaikille leireille, muihin valmennussopimuksessa sovittaviin tapahtumiin sekä joustavuutta valmentajien kesken aikataulutettaviin palavereihin pääasiassa arki-iltaisin tai viikonloppuisin. Odotamme innokkuutta projektia ja sen kehittämistä kohtaan. Valmennustavan tulisi olla urheilijalähtöinen ja energinen. Eduiksi lasketaan lisäksi innovatiivisuus sekä osaaminen maajoukkuetasoisesta urheilemisesta.

Maajoukkueiden suomalainen valmennustiimi:

 • Vastaa kilpailukoreografian harjoituttamisesta ja hiomisesta sekä mahdollisista koreografisista muutoksista ennen kilpailuja. Koreografia, sen sisältämät tekniset elementit sekä sijoittelu yhteistyössä joukkueelle valittavan kv-koreografin/lajitaitovalmentajan kanssa.
 • Vastaa leirien suunnittelusta ja toteutuksesta
 • Suunnittelee urheilijoiden omatoimiharjoittelun
 • Tukee urheilijoita MM-projektin aikana sekä laajemmin heidän omalla kehityspolullaan
 • Vastaa lopullisen kilpailukokoonpanon valinnasta
 • Vastaa MM-kilpailumatkan sisällöllisestä suunnittelusta, aikataulutuksesta sekä kilpailumatkan läpiviemisestä.

Maajoukkueen valmentajille maksetaan erikseen määriteltävä palkkio sekä korvataan matkakulut ja majoitukset leiri- ja kilpailumatkoilta.

Hae maajoukkuevalmentajaksi nyt – haku on auki ke 10.6. asti!

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteella jani.jarvelin@scl.fi keskiviikkoon 10.6.2020 klo 16.00 mennessä.

HUOM! Haastattelut järjestetään 15.-17.6.

Maajoukkueprojektin alustavat aikataulut: (Pidätämme oikeudet muutoksiin.)

 • Kesäkuu 2020 valmentajavalinta
 • Elokuu 2020 maajoukkueurheilijoiden valinta
 • Lokakuu 2020 viikonloppuleiri (la-su), Vierumäki
 • Kevät 2021, 6 x viikonloppuleiri (pe-su)
 • Huhtikuu 2021 MM-kilpailut Orlando

Kevään leirit alkavat perjantaina ja kestävät sunnuntaihin. Lopullisen leirikalenterin suunnittelevat maajoukkueen valmentajat.

MM-kilpailut järjestetään huhtikuun lopulla 2021 Orlandossa. Kisamatka kestää noin 10 vrk.

HUOM! Koronaviruksen aiheuttamien toimenpiteiden takia valmentaja valitaan vain vuodeksi. Samasta syystä maajoukkuetoimintaan voi tulla muutoksia myös kesken maajoukkuekauden.

Koronavirus keskeytti edellisen maajoukkuetoiminnan ennen MM-kilpailuja, joten käynnistyvällä kaudella on tarkoitus hyödyntää edellisen kauden elementtejä.

Lisätietoja valmentajahausta ja maajoukkuetoiminnasta antaa SCL lajikoordinaattori Jani Järvelin  050 501 7159 pe 29.5. klo 9–11, ke 3.6. klo 14–16 ja ma 8.6. klo 11–13.